Lectură de 2 minute

21 Feb 2024 - Știri și Noutăți

Donald Trump își lansează o colecție de pantofi sport

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Fostul președinte american Donald Trump și-a lansat propria colecție de pantofi sport. Adidașii asociați direct cu politicienii sunt rari. Există un model conceput de Nike pentru fostul președinte Barack Obama, dar se știe că există doar câteva perechi, iar Under Armour i-a făcut o pereche cu logo-ul prezidențial pe care Steph Curry a purtat-o la un meci.

Sursa foto: Pixabay

"Am vrut să fac acest lucru de mult timp", a declarat Trump când a anunțat lansarea unei linii de adidași la evenimentul Sneaker Con din Philadelphia. El a fost întâmpinat de o mulțime în mare parte entuziastă, deși unele huiduieli ocazionale au pătruns printre urale, relatează CNBC.

Linia, numită Trump Sneakers, este disponibilă pentru precomandă online.

Aceasta cuprinde trei perechi diferite de pantofi sport: o pereche de pantofi tip ghete de box, o pereche de pantofi sport roșii, fără șireturi și o pereche de pantofi sport albi, fără șireturi.

Pantofii de tip ghete de box, care sunt aurii și au un "T" pe partea exterioară a fiecărui pantof, se numesc "Never Surrender High Top Sneaker" și au un preț de 399 de dolari online. Pantofii atletici, care prezintă un "T" și numărul 45 pe părțile laterale, au un preț de 199 de dolari.

Site-ul de vânzare a adidașilor prezintă, de asemenea, un parfum și o apă de colonie "Victory47", de vânzare la 99 de dolari fiecare.

Aceasta nu este prima dată când Trump își licențiază numele, imaginea și asemănarea pentru a vinde produse. În 2022 și 2023, el a încheiat un acord de licențiere pentru a vinde cărți de vizită NFT. Aceste cărți au fost produse și vândute de NFT INT LLC, care avea un acord de licență cu Trump pentru a-i folosi numele și imaginea.

Sneaker Con, locul în care Trump a debutat cu colecția de adidași, este un eveniment care a început în 2009 și a devenit unul dintre evenimentele de premieră în cadrul culturii adidașilor, care a explodat în ultimele decenii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Donald Trump își lansează o colecție de pantofi sport