Lectură de un minut

28 Apr 2023 - Știri și Noutăți

 Adidas lansează un nou model Forum Bonega cu tema Hello Kitty 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Cu mai puțin de un an în urmă, Nike a prezentat o colecție Air Presto cu Hello Kitty, cu modele vestimentare și acceseorii. La scurt timp după aceea, îndrăgita pisică s-a regăsit pe trei modele de încălțăminte adidas, inclusiv Superstar și Forum Low. Acum, varianta Adidas Forum Bonega, cu talpă cu platformă, prezintă un model cu tema Hello Kitty and Friends.

Sursa foto: christian wiediger/unsplash

Încălțămintea pune accentul pe combinația de culori alb, alb-deschis și roz deschis - începând cu o bază din piele la partea superioară. Suprapunerile sale colorate favorizează un amestec de piele și o țesătură sintetică moale la mijlocul tălpii, care poartă un detaliu Hello Kitty and Friends, relatează Hypebeast.com.

De asemenea, cea mai notabilă caracteristică a pantofului sport este legată de sistemul de șireturi. Atașat la șireturile late și albe, se află un lanț TPU (poliuretan termoplastic) de culoare roz trandafiriu poartă un breloc Hello Kitty.

Mai mult, în completarea aspectului, o căptușeală roz este însoțită de o talpă acoperită cu personaje care evidențiază o multitudine de prieteni Sanrio ai lui Hello Kitty.

În prezent, modelul Hello Kitty and Friends X adidas Forum Bonega a fost lansat prin intermediul unor retaileri selectați, cum ar fi atmos, la prețul de ¥15.400 JPY (aprox. $115 USD).

Urmează și o lansare oficială Adidas în Statele Unite în lunile următoare.

Citeste si:
Peste 500 de perechi de încălțăminte contrafăcute, sosite din China, oprite în vamă
Peste 500 de perechi de încălțăminte contrafăcute, sosite din China, oprite în vamă
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /   Adidas lansează un nou model Forum Bonega cu tema Hello Kitty