Lectură de 2 minute

19 Jun 2024 - Știri și Noutăți

dm markt deschide o nouă drogherie în București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

dm markt deschide o nouă drogherie în București, pe Șoseaua Vergului, nr. 20, în Centrul Comercial Esplanada. 

Sursa foto: dm drogerie markt Romania

În perioada 20 - 22 iunie 2024, în noua drogherie dm din București, Șos. Vergului, toate produsele vor avea reducere de 15%, dar și următoarele surprize:

  • În 20 iunie, fiecare client va primi o cafea dmBio și gustări dulci. În plus, la cumpărături de minimum 60 de lei, clienții primesc un săpun lichid Balea.
  • În 21 iunie, la cumpărături de minimum 60 de lei, clienții primesc CADOU un produs Denkmit.
  • În 22 iunie, la cumpărături de minimum 60 de lei, clienții primesc CADOU un gel de duș Balea.

Excepție fac preparatele pentru sugari, care din motive legislative, nu pot face obiectul prezentei campanii promoționale.

dm drogerie markt România a adăugat o nouă opțiune recent în aplicație, prin care oferă românilor o varietate de cupoane de reduceri, în funcție de volumul de cumpărături pe care îl fac, atât online, cât și în magazinele fizice din întreaga țară. Astfel, toți cei care își vor descărca aplicația dm-ul meu și vor folosi codul de client la finalizarea cumpărăturilor, vor beneficia de o serie de reduceri atractive, în funcție de valoarea achizițiilor realizate. Cu fiecare achiziție efectuată, sumele acumulate din cumpărături cresc și se transpun, cu fiecare prag atins, în cupoane de reduceri atractive, cu o valabilitate de patru săptămâni de la data emiterii.

Produsele din drogheriile dm acoperă o gamă largă de categorii - machiaj și îngrijire personală, suplimente alimentare, alimente ecologice, articole pentru copii, produse pentru casă și curățenie, precum și alimente pentru animalele de companie, fiind disponibile și online, pe dm.ro sau prin aplicația dm-ul meu.

Compania dm drogerie markt a fost înființată în 1973, iar în România, lanțul de magazine este prezent de 16 ani, timp în care a evoluat constant, a creat peste 1600 de locuri de muncă și a deschis peste 140 de magazine. În urmă cu aproape doi ani de zile, dm a deschis în România și magazinul online, expansiunea companiei fiind în continuare una din priorități.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dm markt deschide o nouă drogherie în București