Lectură de 2 minute

28 Feb 2024 - Știri și Noutăți

dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou 

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Lanțul de magazine dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall, pe 29 februarie. Clienții vor fi întâmpinați cu promoții și alte surprize. Mai mult, retailerul a anunțat recent și lansarea cardurilor cadou. De acum, clienții pot plăti și în magazinul online folosind cardul cadou. 

 

Sursa foto: dm

Clienții sunt așteptați joi, 29.02.2024, în drogheria dm din București, pe Calea Floreasca, Nr. 246 B cu 15% reducere la toate produsele și cu umătoarele surprize:

  • Fiecare client va primi o cafea aromată dmBio și gustări dulci, în limita stocului disponibil.
  • La cumpărături de minimum 90 de lei, primești un pachet de cafea dmBio.

Promoțiile sunt valabile exclusiv în drogheria dm din București, în incinta Promenada Mall, în limita stocului disponibil. Excepție fac preparatele pentru sugari, care din motive legislative, nu pot face obiectul prezentei campanii promoționale.

De asemenea, reprezentanții companiei au afirmat că lanțul de drogherii dm se pregătește să deschidă, în 2024, încă 14 magazine noi, în orașele unde sunt deja prezenți, cu o investiție de 100 de milioane de lei.

Cifra de afaceri a companiei dm drogerie markt ajuns, astfel, la 1.308.295.008 lei, înregistrând o creștere de peste 58% față de anul anterior.

Cardul cadou dm

După ce a fost alimentat un card cadou dm, poți plăti în toate magazinele dm din România, precum și online pe dm.ro și în aplicația dm-ul meu. De asemenea, și la comenzile online, poți adăuga cardul cadou, în ultimul pas - "Finalizarea comenzii".

De asemenea, creditul poate fi folosit de mai multe ori, creditul nu trebuie folosit integral o singură data, astfel încât cardul cadou poate fi utilizat pentru a plăti mai multe cumpărături.

De reținut că numai cardurile cadou noi, cu un cod care poate fi răzuit, pot fi folosite pentru o comandă în magazinul online. Dacă vechiul card cadou nu are un cod sub o etichetă răzuibilă pe spate, cardul nu poate fi utilizat online.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  dm drogerie markt redeschide magazinul din Promenada Mall și lansează cardurile cadou