Lectură de un minut

17 Sep 2021 - Știri și Noutăți

Decathlon participă în weekend la „Târgul de jucării 2nd life”, în parcul Herăstrău din Capitală

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Retailerul Decathlon participă la evenimentul „Târgul de jucării 2nd life”, organizat de Asociația Green Revolution, iar la standul său se pot vinde și cumpăra echipamente sportive second-hand, a căror stare este verificată anterior.

Evenimentul are loc duminică, 19 septembrie, la Roaba de Cultură din parcul Herăstrău.

„Ca parte a demersului sustenabil, Decathlon va fi alături de toți cei prezenți cu serviciile Trocathlon și Resigilate, prin care oferim a doua șansă a echipamentelor sportive prelungindu-le durata de viață a acestora”, se arată în informarea publicată a Decathlon.

Participanții sunt invitați să depună biciclete în cadrul târgului și vor fi disponibile spre cumpărare diferite echipamente sportive din cadrul Trocathlon și Resigilate, unde toți cei prezenți vor avea ocazia să se înscrie în tombola cu premii Decathlon.

În luna iunie, Decathlon a deschis un atelier regional pentru întreținerea și repararea echipamentelor sportive: biciclete, aparate de fitness sau schi și corturi. Noua unitate oferă și servicii de personalizare pentru echipamente sportive.

Decathlon, retailer european de articole sportive, deține în momentul de față 28 de magazine la nivel național, la care se adaugă și platforma online, fiind prezent pe piața de retail sportiv din România încă din 2009, cu aproximativ 1.500 de colaboratori în 2021.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Decathlon participă în weekend la „Târgul de jucării 2nd life”, în parcul Herăstrău din Capitală