Lectură de un minut

09 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Decathlon deschide primul atelier regional pentru întreținerea și repararea echipamentelor sportive

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Decathlon deschide în luna iunie un atelier regional pentru întreÈ›inerea È™i repararea echipamentelor sportive: biciclete, aparate de fitness sau schi È™i corturi. Noua unitate va oferi È™i servicii de personalizare pentru echipamente sportive.

Atelierului Regional Decathlon, primul si singurul din România, oferă posibilitatea de a repara toată gama de produse sportive comercializate de retailer È™i de a susÈ›ine demersurile de sustenabilitate ale companiei.

Atelierul este situat în incinta depozitului Decathlon din strada Sinaia 53, localitatea ȘtefăneÈ™tii de Jos, din judeÈ›ul Ilfov.

Decathlon, cel mai important retailer european de articole sportive, deÈ›ine în momentul de față 28 de magazine la nivel naÈ›ional, la care se adaugă È™i platforma online, fiind prezent pe piaÈ›a de retail sportiv din România încă din 2009 È™i depășind 1.300 de colaboratori în 2020.

Anul trecut, compania a deschis cel de-al 28-lea magazin din România, în Brăila.

Decathlon comercializează È™i articole cu eticheta „Fabricat în România”, produsele fabricate în cele trei unități de producÈ›ie din È›ară: BucureÈ™ti, TimiÈ™oara È™i ReÈ™iÈ›a. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeÈ›ii montane È™i trekking, precum încălțăminte, dar È™i articole textile pentru ciclism È™i biciclete pentru adulÈ›i È™i copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Decathlon deschide primul atelier regional pentru întreÈ›inerea È™i repararea echipamentelor sportive