Lectură de 2 minute

03 Sep 2020 - Știri și Noutăți

Primul magazin deschis de Decathlon în acest an. Retailerul a ajuns la 28 de locații

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Decathlon, retailer european de articole sportive, a inaugurat primul său magazin din Brăila. Odată cu noua deschidere de magazin, prima din acest an, reţeaua naţională ajunge la 28 de unităţi de vânzare.

Noul magazin este situat în incinta Brăila Mall, pe Strada Principală 4B, sat Vărsătura, comuna Chiscani, județ Brăila.

Magazinul Decathlon Brăila are o suprafaţă totală de 2.313 mp și pune la dispoziția clienților 5.000 articole şi echipamente, destinate practicării a peste 60 de sporturi precum fitness, fotbal, handbal, baschet, alergare, tenis de câmp și tenis de masă, badminton, ciclism, vânătoare, pescuit, înot, drumeție, dar și pentru sporturi precum, box, dans, arte marțiale. Mai mult, magazinul dispune și de un teren de test cu acces gratuit, cu o suprafață de 203 mp.

"Deschiderea primului magazin Decathlon într-una din cele mai mari aglomerații urbane din țară a fost o decizie strategică, în linie și cu interesele și nevoile comunității locale, având în vedere faptul că orașul găzduiește 45 de cluburi sportive, două secții olimpice de înot și kayak canoe, iar la nivelul întregului județ se găsesc mai mult de 100 de asociații sportive. În plus, în zonă sunt intens practicate atât sporturile de echipă, cât și cele individuale, existând peste 50 de locuri de practică în medii naturale, precum și terenuri de sport și săli de fitness", se arată într-un comunicat de presă.

În magazinul Decathlon Brăila, oferta de produse este completată de serviciile adiţionale, precum serviciul atelier, pentru sporturile de asfalt, care constă în repararea şi reglarea bicicletelor, rolelor, trotinetelor; cât și pentru sporturile cu rachetă, unde sunt racordate rachete tenis, badminton, squash, dar şi o zonă de personalizare a echipamentelor sportive. De asemenea, prin serviciile de comandă online, magazinul aduce mai aproape de clienţi întreaga ofertă de produse din magazin: serviciul BornaPlus, care le permite cumpărătorilor să acceseze online toată gama de produse şi să plaseze o comandă folosind bornele amplasate în magazin, beneficiind de gratuitate la livrare, indiferent de valoarea comenzii, dar şi la Click & Collect, serviciul ce le permite doritorilor să plaseze comenzi online, cu alegerea modalităţii de livrare gratuită în magazin

La nivel național, DECATHLON reunește peste 1300 de colaboratori, într-o rețea de 28 de magazine, la care se adaugă platforma online. DECATHLON comercializează și articole cu eticheta Fabricat în România, produsele fabricate în cele 3 unități de producție din țară: București, Timișoara și Reșița. În cadrul acestora sunt produse echipamente sportive marcă proprie pentru drumeții montane și trekking, precum încălțăminte, dar și articole textile pentru ciclism și biciclete pentru adulți și copii.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Primul magazin deschis de Decathlon în acest an. Retailerul a ajuns la 28 de locații