Lectură de un minut

03 Sep 2021 - Știri și Noutăți

De’Longhi lansează o campanie de publicitate globală cu Brad Pitt ca ambasador de marcă

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

De'Longhi, unul dintre cei mai importanți jucători în domeniul espressoarelor pentru acasă, lansează o campanie internațională, care are în centru un film în regia lui  Damien Chazelle și avându-l în rolul principal pe Brad Pitt.

"De'Longhi a înregistrat o creștere extraordinară în ultimii ani, iar producția de espressoare pentru acasă a avut un rol central în această creștere. Pentru noi, Brad Pitt este ambasadorul perfect pentru a spune lumii povestea De'Longhi - el reprezintă chintesența spiritului De'Longhi: puternic și cunoscut la nivel internațional, dar, în același timp, sofisticat și elegant", spune Massimo Garavaglia, CEO al companiei.

Spotul cuprinde o clasică ”zi din viața lui Brad Pitt”. Alături de actor și de regizor, spotul este realizat de doi căștigători de premii Oscar, operatorul cinematografic Linus Sandgren și compozitorul Justin Hurwitz, iar fotograful Lachlan Bailey a completat echipa.

De'Longhi este o marcă italienească, înființată în urmă cu peste 100 de ani și devenită numărul 1 în lume în espressoare pentru uz casnic. Sub această marcă, grupul produce și alte categorii de electrocasnice mici dedicate confortului, curățeniei și bucătăriei.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  De’Longhi lansează o campanie de publicitate globală cu Brad Pitt ca ambasador de marcă