Lectură de un minut

21 Jul 2021 - Știri și Noutăți

Depanero devine service autorizat pentru De'Longhi

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Depanero, una dintre cele mai mari firme de service electro-IT din România, devine service autorizat pentru De'Longhi, producător de espressoare de uz casnic și jucător important pe piața de electrocasnice mici. Astfel, începând din această lună, Depanero oferă clienților servicii de reparații (în garanție și post-garanție), servicii de call-center și pick-up & return, la nivel național, pentru produsele comercializate de De'Longhi, cea mai importantă categorie fiind cea de espressoare.

În România, De'Longhi oferă o gamă de produse electrocasnice de bucătarie (espressoare, grill & barbeque, prăjitoare de pâine), de climatizare și tratarea aerului (aer condiționat, ventilatoare, purificatoare, dezumidificatoare), sisteme de încălzire etc.

Din portofoliul Depanero fac parte, în prezent, 62 de branduri. Compania încheie constant parteneriate cu branduri noi și vizează o extindere a numărului de parteneri până la finalul acestui an.

Depanero oferă servicii de consultanță, diagnosticare și remediere a defecțiunilor, atât pentru produsele aflate în garanție, cât și pentru cele în post-garanție, pentru acestea din urmă oferind garanție la reparație. Peste 31.000 de fișe de reparații sunt deschise, în medie, pe lună, în service-ul Depanero.

Depanero este una dintre cele mai mari companii de service din România în domeniile electro-IT, electrocasnice mici și mari, tablete și telefoane mobile. Compania Depanero are o prezență la nivel național, cu peste 300 angajați proprii și acoperă toate județele țării. De asemenea, Depanero oferă servicii de instalare la domiciliul clienților pentru: aparate de aer condiționat, centrale termice, aparate electrocasnice, echipamente audio-video.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Depanero devine service autorizat pentru De'Longhi