Lectură de un minut

14 Apr 2022 - Știri și Noutăți

DABO deschide în București primul restaurant sub noua identitate, în urma unei investiții de 150.000 de euro

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

DABO, lanțul de restaurante de tip fast-food, companie românească ce operează în sistem franciză în România și în alte țări din Europa, a trecut de la începutul anului printr-un proces de rebranding și anunță deschiderea unui prim restaurant axat pe noul concept, „Respectă-ți gustul!”. Investiția în noul restaurant situat în Piața Victoriei, la parterul clădirii de birouri America House, s-a ridicat la 150.000 de euro. 

Afacerile grupului DABO au depășit anul trecut o cifră de afaceri de 22 milioane de euro, ceea ce reprezintă o creștere cu 38% față de anul anterior. Odată cu deschiderea noului restaurant din America House, lanțul DABO ajunge la 55 de locații în România, Ungaria și Marea Britanie și la peste 600 de angajați. Aceasta este prima dintr-o serie de 11 extinderi planificate pentru anul 2022.

DABO este un lanț de restaurante de tip fast-food 100% românesc fondat acum 9 ani și care operează în sistem franciză 55 de unități, din care 52 în România, două în Ungaria și una în Marea Britanie. Cele din România se găsesc în 20 de județe și 36 de orașe. Fiecare restaurant are în medie o echipă de 10 persoane, astfel grupul ajunge la o cifră totală de peste 600 de angajați. Materia primă provine de la peste 50 de furnizori locali.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  DABO deschide în București primul restaurant sub noua identitate, în urma unei investiții de 150.000 de euro