Lectură de 2 minute

25 Jan 2024 - Știri și Noutăți

CTP și Arcese au încheiat un contract de închiriere în cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

CTP, dezvoltator, proprietar și administrator de proprietăți industriale și logistice listate la bursă din Europa în funcție de suprafața închiriabilă brută (GLA), dă startul unei colaborări strategice cu Arcese Group, operator logistic global, care a închiriat 10.500 mp la CTPark Bucharest West, parc industrial din Europa Centrală și de Est (ECE). Aceasta este prima colaborare a Arcese în România cu CTP, consolidând eforturile de expansiune ale companiei Arcese, după un parteneriat de succes cu CTP în Ungaria. 

Sursa foto: CTP Park/ Arcese

Cu o suprafață închiriabilă de peste 833.000 mp desfăsurată pe 314 hectare, CTPark Bucharest West găzduiește prima clădire a CTP certificată BREEAM Outstanding din România și include cu un mix divers de chiriași, inclusiv lideri importanți din industrie.

Decizia Arcese de a-și stabili depozitul în CTPark Bucharest West face parte din strategia sa de a răspunde cererii în creștere din partea industriei auto europene, consolidată prin prezența în portofoliul Arcese a liderului internațional al industriei, Daimler AG.

CTPark Bucharest West este parc industrial din Europa Centrală și de Est. Construcția a început în 2015, iar de atunci parcul a evoluat de la depozite de tip big box la o comunitate de afaceri solidă, cu peste 2.500 de angajați care lucrează permanent în parcul industrial. CTP a dezvoltat primul Clubhaus din România la Bucharest West, care funcționează ca un hub pentru întâlniri cu clienții, conferințe și sesiuni de training. Clubhaus din această locație oferă mai multe facilități de petrecere a timpului liber, cum ar fi restaurant, cafenea, săli de sedințe, supermaket, un amfiteatru multifuncțional, spații de relaxare, facilități de exerciții fizice în aer liber și un cabinet medical în incintă, pentru a sprijini companiile din parcul industrial în atragerea unei forțe de muncă de calitate și pentru a avea acces ușor la servicii.

CTPark Bucharest West este amplasat strategic, direct pe autostrada A1 - principala cale de acces în oraș, prin care circulă 70% din toate mărfurile - și la vest de București, cel mai dezvoltat centru industrial al orașului.

CTP este proprietar, dezvoltator și administrator de proprietăți imobiliare logistice și industriale listate la bursă, din punct de vedere al suprafeței brute închiriabile, cu 11,2 milioane de metri pătrați GLA în 10 țări (la 30 septembrie 2023).

Arcese este un operator logistic cu peste 2.800 de angajați și 70 de locații în întreaga lume.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CTP și Arcese au încheiat un contract de închiriere în cel mai mare parc industrial din Europa Centrală și de Est