Lectură de 6 minute

29 Nov 2022 - Știri și Noutăți

Creditele CreditPrime – tipuri, avantaje

Advertorial

Abonează-te pe  

Piața creditelor din România s-a schimbat semnificativ în ultimii ani. Creditele bancare nu mai sunt singura soluție pentru cei care au nevoie de bani. În organizațiile bancare, condițiile de primire a fondurilor sunt prea complicate, în plus, procesul de înregistrare durează mult timp. Din acest motiv, tot mai mulți oameni aleg o variantă alternativă – creditarea nebancară online. Această metodă are multe avantaje – este confortabilă, rapidă, sigură și vă permite să rezolvați problemele financiare fără să plecați de acasă.

Sursa foto: CreditPrime

CreditPrime este unul dintre cele mai importante servicii de împrumut online. Vom afla în ce condiții sunt acordate creditele de către această firmă, care sunt avantajele serviciului și care sunt beneficiile obținerii de credite la CreditPrime.

Ce oferă CreditPrime, care sunt creditele și condițiile

Cererea de credite online este în continuă creștere. Acest lucru este facilitat de condițiile confortabile oferite clienților de către organizațiile nebancare. Dacă în trecut serviciile unor astfel de companii erau folosite în principal de cei care nu puteau obține împrumuturi de la bancă, astăzi chiar și clienții băncilor, aflați în anumite situații, preferă să apeleze la credite online.

CreditPrime este unul dintre cele mai importante servicii de creditare nebancară. Compania Oferă împrumuturi urgențe cetățenilor români de peste 22 de ani în condiții simple și transparente. Procentul de aprobare a cererilor către CreditPrime este mult mai mare decât în cazul ​​băncilor. În acest caz, clientul primește bani în ziua în care face cererea. Chiar și clienții noi, care trebuie să-și creeze un cont nou, nu vor aștepta mai mult de 1 – 2 ore. Cei care au deja un profil nu pierd mai mult de jumătate de oră pentru înregistrare.

Creditele pe termen scurt în valoare de până la 10.000 de lei reprezintă o soluție complet securizată și accesibilă, la îndemâna tuturor categoriilor de populație. Creditele de la CreditPrime sunt folosite de muncitori, studenți, angajați, liber profesioniști care lucrează pentru ei înșiși, reprezentanți ai profesiilor creative. Condiția principală pentru creditare este existența unui venit permanent, suficient pentru rambursarea la timp a împrumutului.

Banii sunt oferiți pentru orice scop – vacanță, educație, nevoi gospodărești, reparații, tratamente etc. Dacă returnați banii la timp, un astfel de împrumut nu este cu mult mai scump decât un împrumut bancar. În același timp, clienții noi nu vor fi nevoiți să plătească deloc dobândă în primele 30 de zile – aceasta este o ofertă exclusivă CreditPrime, disponibilă pentru absolut toată lumea.

Produsul principal al companiei este o linie de credit pe 2 ani. Îl puteți folosi imediat după crearea unui cont și verificarea documentelor. Clienții consideră acest produs similar cu un portofel online, din care pot retrage oricând suma necesară, în limita stabilită. Suma maximă pe care vă puteți baza este de 10.000 de lei. Banii sunt transferați pe cardul bancar al clientului aproape imediat după aprobarea cererii.

După rambursarea la timp a împrumutului cu dobândă, linia de credit este disponibilă din nou pentru utilizare. Formatul convenabil al împrumuturilor atrage clienții, acest lucru fiind confirmat de sute de recenzii pozitive despre CreditPrime pe rețelele sociale, pe canalele de mesagerie instantă și pe forumuri.

Citeste si:
Tudor Manea, CEO eMAG: Vrem să introducem mai multe easyboxuri în România
Tudor Manea, CEO eMAG: Vrem să introducem mai multe easyboxuri în România

Principalele avantaje ale CreditPrime față de alte companii

Încă de la momentul lansării pe piață, compania și-a definit prioritățile în activitatea sa – să ofere deschidere maximă și să facă disponibile produsele de credit către segmente largi de populație. Angajații fac tot posibilul pentru ca interacțiunea să fie confortabilă și rapidă, iar împrumuturile în sine să nu se transforme într-o povară insuportabilă pentru clienți.

Compania are o misiune clar definită:

  • soluții de creditare simple și eficiente pentru toate grupurile de populație;

  • condiții transparente – clienții știu cât, când și pentru ce plătesc, nu există condiții scrise cu litere mici în contracte;

  • relații pe termen lung cu clienții, bazate pe respect reciproc;

  • fără servicii impuse și opționale.

Potrivit statisticilor, aproximativ 90% dintre clienți primesc aprobarea creditului de la CreditPrime, în timp ce, în cazul băncilor, procentul nu depășește 50%.

Principalele avantaje ale CreditPrime:

  • Rapiditate. Dacă aveți nevoie de bani astăzi, îi veți avea. Chiar și dacă ați trimis cererea la două dimineața, în weekend.

  • Fiabilitate. Verificarea clientului se realizează automat. Un program special de punctaj procesează mulți factori și ia o decizie obiectivă cu privire la fiecare cerere. Sunt excluse erorile umane.

  • Disponibilitate. Clientul nu trebuie să adune o mulțime de documente pentru a dovedi că încasează un venit lunar, nici care este nivelul acestuia Cartea de identitateeste suficientă pentru înregistrare. Verificarea veniturilor se realizează prin serviciul fiscal.

  • Comoditate. Toate tranzacțiile sunt disponibile online. Clientul nu trebuie să iasă din casă și să discute cu angajații de la birou.

Site-ul modern are o interfață prietenoasă și navigarea este intuitivă. Printr-un cont personal, utilizatorii pot vedea oricând soldurile sumelor datorate și le pot plăti. Iar în cazul în care clientul are dificultăți la înregistrare, el poate contacta oricând serviciul de asistență. Acesta este un alt punct forte al companiei, despre care mulți clienți CreditPrime menționeză în recenzii.

Premiul internațional GBO

Compania EcoFinance România, care operează pe piața de creditare sub marca CreditPrime, a primit recent premiul internațional GBO pentru contribuția sa la dezvoltarea produselor financiare inovatoare.

Disponibilitatea ofertelor de credit, nivelul ridicat al serviciilor și alte avantaje ale CreditPrime au făcut ca această companie să câștige rapid popularitate în rândul populației, iar astăzi, organizația își oferă serviciile în toată țara.

Premiul GBO este o dovadă a angajamentului companiei față de inovarea continuă. CreditPrime a fost recunoscut ca fiind platforma de creditare digitală cea mai modernă și cu cea mai rapidă creștere. Creșterea acestui sector în România a fost mult facilitată de pandemie – clienții au acces la produse de împrumut din orice parte a țării fără a se expune unor riscuri inutile din punct de vedere al sănătății.

Scopul actual al companiei este să rămână cea mai bună din industrie și se va concentra pe îmbunătățirile tehnologice ale serviciului. Conducerea intenționează să extindă numărul de funcții disponibile pe platformă și, în același timp, să reducă timpul de procesare a cererilor clienților.

Un nivel ridicat de profesionalism, concentrarea pe nevoile clienților și accentul pus pe tehnologiile moderne au devenit cheia succesului companiei. Recunoașterea realizărilor CreditPrime la nivel național și internațional înseamnă că organizația se îndreaptă în direcția corectă.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Creditele CreditPrime – tipuri, avantaje