Lectură de 2 minute

25 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Tudor Manea, CEO eMAG: Vrem să introducem mai multe easyboxuri în România

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Tudor Manea, CEO eMAG a vorbit despre evoluția comerțului online în România din ultimii zece ani în cadrul evenimentului retailArena. Acesta a oferit câteva detalii despre black friday, dar și de planurile pe termen scurt ale companiei.  

 

Sursa foto: eMAG

Întrebat ce planuri are compania în următorul an, Tudor Manea, CEO eMAG, a explicat că există posibilitatea de a adăuga înca 10 milioane de oferte în plus pe platformă, cu obiectivul de a atinge cifra de 30 milioane de oferte până la finalul anului 2024. Mai mult, acesta a afirmat că vor fi introduse mai multe easyboxuri în România.

„Pentru anul următor ne așteptăm sa creștem cu încă 10 milioane de oferte în plus, spre 30 de milioane până la final de 2024. Pe zona de promoții vom veni cu unelte noi și cu tipuri noi de promoții. Vom mai avansa pe zona de credit în checkout, iar pe livrare, împreună cu partenerii de la Sameday, avem planuri de extindere, vrem să introducem mai multe easyboxuri în România. Peste 60% din comenzile noastre merg la easybox”, a declarat Manea în cadrul evenimentului retailArena, organizat de retail.ro.

După ce în anii trecuți a dezvoltat infrastructura logistică din România împreună cu Sameday, pentru a oferi clienților servicii de livrare rapidă prin intermediul centrelor logistice care se întind pe o suprafață totală de 350.000 mp, în 2022, una dintre ariile cheie în jurul cărora s-au concentrat investițiile eMAG constă în dezvoltarea internațională, în Ungaria și Bulgaria.

În ambele țări, eMAG a investit 450 de milioane de lei, de șase ori mai mult față de anul precedent, confirmând astfel, o dată în plus, încrederea în potențialul de creștere al regiunii. Aceste investiții s-au canalizat către logistică, dar și către îmbunătățirea serviciilor și diversificarea ofertei cu ajutorul sellerilor din Marketplace.

retailArena este organizat de retail.ro și wall-street.ro, având ca Online Commerce Partner pe FAN Courier, la categoria Gold Partners pe Mastercard, P3 Logistic Parks, WDP, eMAG, Penny, Lidl, dar și pe Altex, Offerista Group, httpool, Sameday, nhood, tbi bank, Mokka, Invest HK, Innnobyte, VIVO Mall, Hervis, Environ, IULIUS, Vodafone, Cometex și Payten ca Silver Partners, sponsori fiind Mavericks, ROPECO, e-Mobility Rentals, Tappy.ro, Tomra, Fepra, și 4pay.ro.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Tudor Manea, CEO eMAG: Vrem să introducem mai multe easyboxuri în România