Lectură de 2 minute

30 Oct 2023 - Știri și Noutăți

Cosmetic Plant relansează gama Vitamin C Plus, împreună cu alte 3 produse noi 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COSMETIC PLANT, unul dintre principalii producători locali de cosmetice, introduce 3 produse noi în gama Vitamin C Plus, gamă care are la bază vitamina C Tetra și uleiul esențial de portocale. În plus, gama a trecut printr-un proces de rebranding și își schimbă înfățișarea, având acum un design nou, modern, menit să evidențieze și mai mult proprietățile produselor. 

Sursa foto: Cosmetic Plant

Gama Vitamin C Plus, din familia de produse Essential Plus, conține acum 14 produse pentru o îngrijire completă, face care și body care, precum și seturi cadou. Pe lângă Serul antirid forte, Crema antirid hidratantă 30+, Crema antirid pentru fermitate 40+, Crema antirid regeneratoare 50+, Fiolele Skin Boost și Apa micelară, COSMETIC PLANT a adăugat acum în gamă și o Cremă antirid restructurantă 60+, o Loțiune de corp revigorantă și o Cremă de mâini, prin care completează zona de body care.

Când vine vorba de vânzări, vedeta gamei Vitamin C Plus este Serul antirid Forte (30 ml) care, în contextul creșterii categoriei seruri la nivel de piață, a înregistrat un avans de 8% ca pondere în gamă, față de primele 9 luni din 2022, ajungând să dețină o treime din vânzările gamei Vitamin C Plus. De asemenea, categoria seruri a înregistrat o evoluție foarte bună la nivelul întregului portofoliu COSMETIC PLANT, în primele 9 luni ale anului avansul raportat de seruri fiind de 25% față de perioada similară a anului trecut.

Ingredientul de bază al gamei Vitamin C Plus - Vitamina C Tetra -, este o formă inovativă, extrem de stabilă și eficientă a vitaminei C clasice, cu un spectru larg de beneficii pentru piele.

Toate produsele din gama Vitamin C Plus sunt disponibile online, online dar și la nivel național în rețelele de magazine Kaufland, Auchan, Carrefour, Cora, Mega Image, DM, în farmaciile Tei, Dr. Max, Catena, Spring Farma, Bebe Tei, precum și în alte farmacii și în magazinele naturiste.

Cu o tradiție de peste 30 de ani, COSMETIC PLANT este unul dintre cei mai importanți producători de cosmetice din România. Compania a fost înființată în 1991 la Cluj-Napoca de către farmacista Ileana Mester, iar acum este condusă de fiica ei, Dr. Susana László.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cosmetic Plant relansează gama Vitamin C Plus, împreună cu alte 3 produse noi