Lectură de un minut

26 Jan 2024 - Știri și Noutăți

COS lansează o colecție capsulă în colaborare cu NATIVA 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS a colaborat cu NATIVA, un furnizor deschizător de drumuri în ceea ce privește producția de lâna Merino de lux, pentru a crea o colecție capsulă în ediție limitată, care susține practici agricole regenerative care au ca scop încurajarea schimbărilor pozitive. Ilustrând angajamentul continuu al COS față de trasabilitate și transparență, colaborarea susține angajamentul NATIVA de a cultiva ecosisteme echilibrate. 

Sursa foto: Nativa

Abordarea holistică a NATIVA în ceea ce privește agricultura regenerativă este adaptată la nevoile fiecărei ferme pentru a îmbunătăți calitatea solului și a apei, pentru a spori captarea de CO2 și pentru a îmbunătăți bunăstarea animalelor, abilitarea fermierilor și a comunităților lor locale. Pe măsură ce colecțiile COS continuă să exploreze abordări regenerative, fibrele de lână trasabile NATIVA prind viață prin intermediul seturilor fine și a articolelor esențiale elevate.

În plus, în colecțiile de tricotaje COS sunt prezente materiale mai durabile, realizate din lână certificată atât de Responsible Wool Standard, cât și de Responsible Mohair Standard, precum și din lână reciclată și refolosită. Colecția capsulă COS și NATIVA este compusă din 8 piese din lână regenerativă și este disponibilă în magazine și online la nivel global.

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă cu sediul în Londra este cunoscut pentru piesele emblematice de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare. Dedicat calității și sustenabilității, COS adoptă o abordare personalizată a designului, creând colecții unice care combină funcționalitatea cu stilul atemporal.

Un brand al grupului francez Chargeurs, cu o vechime de 150 de ani, NATIVA aduce brandurilor soluții cu focus pe natură, centrate pe lână trasabilă susținută de tehnologia Blockchain. NATIVA a prezentat programul global NATIVARegen, care protejează pământul prin îmbunătățirea calității solului, protejează animalele, asigurându-le o întreținere sănătoasă, și sprijină fermierii și comunitățile locale prin îmbunătățirea mijloacelor de trai ale acestora.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  COS lansează o colecție capsulă în colaborare cu NATIVA