Lectură de un minut

30 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Retailerul de fashion COS lansează colecția de sărbători. Cu ce articole ”se laudă”

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

COS prezintă o ediție curatoriată de cadouri și articole vestimentare pentru sezonul festiv și dincolo de acesta. De la accesorii de efect, la tricotaje confortabile și outfituri pentru petrecerile de sărbători -  fiecare articol este selectat pentru a celebra sezonul și reprezintă angajamentul brandului față de stilul durabil, calitate și sustenabilitate.

Sursa foto: COS

Colecția prezintă o interacțiune captivantă între materialitate și texturi, îmbrățișând contrastele și layeringul de iarnă. Tonurile roșii de sezon și finisajele cu strălucire metalică se îmbină perfect cu tonurile neutre de iarnă și imprimeurile jucăușe. Modelele versatile fac ușoara tranziția de la outfitul de zi, la outfitul de seară, ajutate de eșarfe de mătase drapate și accesorii cu paiete. Gențile matlasate din piele moale completează perfect piesele din pluș texturat, în timp ce bijuteriile realizate din materiale reciclate oferă oportunități de styling elevat.

Tricotajele moderne prezintă compoziții captivante de fire și cusături realizate din țesături mai sustenabile. Puloverele, eșarfele și pălăriile de iarnă sunt realizate din fibre de cașmir certificate de Good Cashmere Standard sau reciclate, alături de produse din lână și mohair, certificate RWS, respectiv RMS.

În plus, păturile pentru casă realizate din lână de miel și cașmir - provenite din surse responsabile, în colaborare cu brandul scoțian de tricotaje Begg x Co. sunt reintroduse în acest sezon.

Ediția COS Festive este disponibilă acum online și în magazine.  

Inspirat de cultura contemporană, brandul de modă COS, cu sediul în Londra, este cunoscut pentru piesele de garderobă, articolele esențiale și modelele inovatoare care sunt făcute să dureze.

Begg x Co proiectează și produce tricotaje, accesorii și articole pentru casă din cașmir pentru stilul de viață modern în Ayr, pe coasta de vest a Scoției și Hawick - "The Home of Cashmere" în Scottish Borders.

Citeste si:
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România
Retailerul de fashion Peek & Cloppenburg sare de borna de zece magazine în România

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Retailerul de fashion COS lansează colecția de sărbători. Cu ce articole ”se laudă”