Lectură de 2 minute

18 Apr 2022 - Știri și Noutăți

cora deschide două noi magazine în București și ajunge la cinci unități. Retailerul vrea 10 spații până la finalul anului

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

cora continuă să dezvolte cel mai nou concept al său, cora Urban, cu deschiderea a două noi magazine în București, amplasate pe Strada Lânăriei nr. 90 și pe Șoseaua Ștefan cel Mare nr. 56- 58. Retailerul vrea să ajungă la 10 unități până la finalul anului.

Celelalte magazine cora Urban sunt situate pe Calea Moșilor nr.284, Bd. Ion Mihalache nr.40 și în Avangarde City. Compania ajunge, astfel, la cinci unități deschise în București din februarie 2020.

Rețeaua cora Urban va continua să se dezvolte în Capitală anul acesta și în alte oraşe anul viitor. Magazinele cora Urban au suprafețe de aproximativ 200 mp.

În toate punctele cora Urban, clienții pot face cumpărături rapide. Magazinele cora Urban sunt și puncte de ridicare (pick-up) a comenzilor plasate online. De asemenea, magazinele cora Urban sunt integrate în divizia cora Express, oferind astfel posibilitatea locuitorilor din zonă să-și comande produse cu livrare acasă în 30 de minute prin partenerii Glovo și Tazz by emag.

„Deschidem două magazine cora Urban simultan, ceea ce confirmă preocuparea cora de a dezvolta formate de shopping accesibile tuturor clienților. Dezvoltarea cora Urban face parte din strategia de dezvoltare a cora România în următorii ani. Am gândit un tip de magazin dinamic, cu produse diverse din cele mai căutate game, cu o organizare atrăgătoare și eficientă, cu servicii mixte, de la plata unor facturi, până la ridicarea comenzilor online din magazin și integrarea produselor în alte marketplace-uri”, a spus Claudia Badea, director pentru Comerțul Digital.

Cele mai căutate produse din magazinele cora Urban sunt băuturile nonalcoolice, produsele de tabac, cele de bază, semipreparatele, ready-to-go, ready to eat și lactatele. cora lucrează la o rețea de aprovizionare pentru cora Urban care să includă furnizori locali pentru produse de pâine și patiserie, legume, fructe și flori.

Locuitorii din proximitatea magazinelor cora Urban pot comanda și online și vor primi comenzile acasă în maximum 12 ore sau in maxim 45 de minute prin cora Express. De exemplu, pot comanda dimineața și reveni seara pentru produse.

Clienții găsesc în cora Urban o varietate de produse bio, legume și fructe, dar și sortimente ready to eat (salate și sandvișuri). Magazinele mai au produse pentru îngrijirea copiilor, articolele pentru casă, mâncarea pentru animale, produsele din carne, cu focus pe cea românească, tranșată de măcelarii cora, dar și produsele proaspete din laboratoarele de cofetărie și patiserie cora, lactate și pâine, inclusiv artizanală. În magazine sunt disponibile o imprimantă și un terminal pentru plata facturilor.

Citeste si:
Carrefour s-a răzgândit și închide 4 magazine Cora Urban. Între timp, competitorii vor să se extindă
Carrefour s-a răzgândit și închide 4 magazine Cora Urban. Între timp, competitorii vor să se extindă

Cora România, parte a grupului Louis Delhaize, este prezent pe piața românească din 2003, brandul operează 10 hipermarketuri în București și în marile orașe, magazinele cora Urban și platforma de e-commerce, pe care sunt listate peste 40.000 de produse.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  cora deschide două noi magazine în București și ajunge la cinci unități. Retailerul vrea 10 spații până la finalul anului