Lectură de un minut

09 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care companai farmaceutică Marcos Provit preia compania Gifarm

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Marcos Provit, parte a grupului românesc Evofarm, care deține lanțul de farmacii cu același nume, preia Gifarm, care activează pe piața comerțului cu produse farmaceutice, a anunțat Consiliul Concurenței, care a autorizat tranzacția. 

Marcos Provit parte a grupului Evofarm, activează pe piața comerțului cu amănuntul de produse farmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), precum și pe piața comerțului cu ridicata de produse farmaceutice și parafarmaceutice.

Gifarm activează pe piața comerțului cu amănuntul de produsefarmaceutice și parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), prin intermediul unei unități farmaceutice localizată în municipiul Tecuci.

În urma analizei, Consiliul Concurenței a constatat că această operațiune nu ridică obstacole semnificative în calea concurenței efective pe pe piața românească sau pe o parte substanțială a acesteia și că nu există îndoielis erioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurențial normal.

Decizia va fi publicată pe site-ul autorității naționale de concurență, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial.

Sursa foto: marcosprovit.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care companai farmaceutică Marcos Provit preia compania Gifarm