Lectură de un minut

25 Mar 2022 - Știri și Noutăți

Tranzacție pe piața farmaceutică: Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia Gifarm

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Marcos Provit, parte a grupului românesc Evofarm, care deÈ›ine lanÈ›ul de farmacii cu acelaÈ™i nume, vrea să preia Gifarm, care activează pe piaÈ›a comerÈ›ului cu produse farmaceutice, a anunÈ›at Consiliul ConcurenÈ›ei, care analizează tranzacÈ›ia.

Marcos Provit, parte a grupului românesc Evofarm, activează pe piaÈ›a comerÈ›ului cu amănuntul de produse farmaceutice È™i parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), precum È™i pe piaÈ›a comerÈ›ului cu ridicata de produse farmaceutice È™i parafarmaceutice.

Gifarm activează, de asemenea, pe piaÈ›a comerÈ›ului cu amănuntul de produse farmaceutice È™i parafarmaceutice prin magazine specializate (farmacii), prin intermediul unei unități farmaceutice localizată în municipiul Tecuci.

În conformitate cu prevederile Legii ConcurenÅ£ei (nr. 21/1996), această operaÅ£iune trebuie autorizată de Consiliul ConcurenÅ£ei. Autoritatea de concurență va evalua această concentrare economică în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenÅ£ial normal ÅŸi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege.

Sursa foto: marcosprovit.ro

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  TranzacÈ›ie pe piaÈ›a farmaceutică: Marcos Provit, parte din grupul Evofarm, vrea să preia Gifarm