Lectură de 2 minute

04 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Colosseum Mall din Capitală se extinde cu noi magazine și pregătește construcția de locuințe

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

Retailerul german de îmbrăcăminte New Yorker va deschide un nou magazin în București, în centrul comercial Colosseum Mall, care se extinde cu noi magazine și pregătește construcția de locuințe în apropiere, potrivit unui comunicat de presă.

Lansat pe piața locală încă din anul 2007, New Yorker are o rețea națională de 46 magazine, deschise în cele mai mari orașe din țară.

"Mixul de chiriași prevăzut pentru Colosseum Mall este format din retaileri puternici, care performează la nivel local și internațional și au capacitatea de a genera trafic și de a anima centrele comerciale în care sunt prezenți. New Yorker este un brand care confirmă acest lucru și ne bucurăm să îl avem partener în proiectul nostru", a declarat Doinița Ilie, MRICS leasing manager Colosseum Mall.

CITEȘTE și despre cum dezvoltatorii de malluri și parcuri de retail cuceresc și ultimele județe care nu aveau proiecte de retail modern.

Planurile de dezvoltare Colosseum Mall

Colosseum Mall se află în proces de realizare a unor lucrări de extindere la finalizarea cărora vor fi livrați 16.500 metri pătrați de noi spații comerciale.

Pe lângă noile branduri de fashion și accesorii, Colosseum Mall va integra o componentă de distracție și petrecere a timpului liber. Cinematograful multiplex Happy Cinema cu 7 săli de proiecție, zona de food court cu restaurante și cafenele, terasele exterioare de peste 2000 metri pătrați și locurile de joacă special amenajate pentru copii vor fi doar câteva dintre noutățile pregătite de Colosseum Mall.

Ca parte a procesului de extindere, Colosseum va crește capacitatea locurilor de parcare, ajungând la un număr de aproape 3.000 de locuri.

Este vizată și dezvoltarea primului concept de tip drive-thru din zonă, iar KFC este primul brand care va deschide o astfel de unitate.

Citeste si:
Kaufland a deschis un nou magazin. Retailerul a atins pragul de 174 de unități la nivel național 
Kaufland a deschis un nou magazin. Retailerul a atins pragul de 174 de unități la nivel național 

Construcția de locuințe lângă mall

Următoarea etapă de dezvoltare a locației cuprinde segmentul rezindențial, prin construcția de locuințe multi-familiale, în imediata vecinătate a centrului comercial.

Colosseum este situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află: Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii; Deichman a ajuns aici din februarie.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Colosseum Mall din Capitală se extinde cu noi magazine și pregătește construcția de locuințe