Lectură de 4 minute

16 Feb 2021 - Știri și Noutăți

Deichmann va deschide un magazin în Colosseum Mall

Andra Imbrea

Colosseum Mall anunță semnarea contractului cu retailerul german Deichmann pentru deschiderea unui magazin de 500 mp, ca parte a planului curent de extindere a centrului comercial.

Deichmann este unul dintre cei mai mari retaileri europeni de încălțăminte ce deține pe plan local o rețea de peste 100 de magazine în România. Magazinul Deichmann va fi amplasat pe artera de fashion a centrului comercial Colosseum Mall și va fi amenajat conform celor mai noi concepte de magazine ale brandului.

„Mixul de chiriași gândit pentru Colosseum Mall are la bază o înțelegere aprofundată a nevoilor comunității și se conturează pe fondul unei cereri tot mai crescute de retail pe diferite categorii care lipseau acestei zone. Timpul este acum cea mai de preț resursă, iar retailerii care înțeleg acest context și își dezvoltă businessul cât mai aproape de consumatori sunt cei care au de câștigat pe termen lung. Am început anul cu rezultate peste așteptări, luna Ianuarie 2021 înregistrând o creștere de trafic de 3,6% în comparație cu luna similară a anului precedent.”, a declarat Doinita Ilie, MRICS Leasing Manager Colosseum Mall.

„Deichmann România a înregistrat rezultate foarte bune în ultimii ani și a crescut permanent rețeaua de magazine pentru o cât mai bună acoperire la nivel național. Ne concentrăm în continuare pe creștere și pe optimizarea canalelor omnichannel. Deschiderea unui nou magazin în Colosseum Mall ne oferă oportunitatea de a ne adresa unei noi comunități”, a adăugat Daniel Popa, Director General DEICHMANN România.

Procesul de închiriere a noilor spații comerciale din Colosseum Mall avansează și atinge un procent de peste 85%. O premieră va fi lansarea primului concept integrat din locație cu unități de tip Drive-Thru. KFC este unul dintre brandurile care va face parte din acest concept și care va deschide totodată o unitate și la interior, în food-courtul centrului comercial.

Citeste si:
Cuptorul Moldovencei și-a majorat afacerile și a deschis noi cofetării în pandemie. Vânzări mai mari și un nou spațiu de producție, anul acesta

Deschiderea noilor spații comerciale este programată pentru finalul anului 2021. Următoarea investiție a dezvoltatorului Colosseum va fi demararea primului proiect rezidențial amplasat chiar în proximitatea centrului comercial, ce va cuprinde 650 de apartamente și 3500 mp de noi spații comerciale.

Situat în sectorul 1 al capitalei, în zona de Nord-Vest, pe șoseaua Chitilei nr. 284, Colosseum oferă un concept local unic de retail ce cuprinde magazine cu o mare diversitate de produse si servicii, magazine cu branduri de îmbrăcăminte și accesorii, precum și spații unice de petrecere a timpului liber. Colosseum se bucură de o locație privilegiată, datorită proximității șoselei de centură București și a rutelor zilnice de comunicație dintre București și orașele Ploiești, Târgoviște și Pitești. Accesul dinspre centrul capitalei și dinspre zonele adiacente este asigurat de bulevarde cu multiple benzi de circulație, precum Ion Mihalache, Grivița, Bucureștii Noi și Șoseaua Chitilei. Transportul în comun se realizează prin intermediul stațiilor de metrou Străulești și Laminorului, a liniilor RATB 112, 422, a tramvaiului 45, precum și prin cele două linii de microbuze Carrefour cu puncte de legătură în piața Chibrit și localitatea Chitila. Printre principalele branduri găzduite de Centrul Comercial Colosseum se află :  Carrefour, Altex, Jysk, LC Waikiki, Sport Vision, Pepco, Leroy Merlin, 5asec, Help Net, Nedelya, Orange, IQBox, Arsis Vodafone, Inmedio, Diris Optică Medicală, Pizza Bonita, Xpressions Beauty Salon, Esența Plant, Animax, precum și numeroase alte magazine importante de bunuri și servicii.

Deichmann care are sediul central în Essen, Germania, a fost fondată în 1913 și este deținută in proportie de 100% de familia fondatoare. Compania este lider de piață în comerțul european de încălțăminte și este activă în 31 de țări din întreaga lume. Cu un personal de aproximativ 43.000, administrează peste 4.200 de magazine și 40 de magazine online. Sucursalele sunt operate sub numele DEICHMANN în Germania, Austria, Bosnia-Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Dubai (franciză), Estonia, Franța, Ungaria, Italia, Kuweit (franciză), Letonia, Lituania, Polonia, Portugalia, România, Rusia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania, Suedia, Turcia și Regatul Unit. Grupul este reprezentat, de asemenea, în Elveția (Dosenbach / Ochsner Shoes / Ochsner Sport), Olanda și Belgia (vanHaren) și SUA (Rack Room Shoes / Off Broadway). DEICHMANN este reprezentat în Germania, Austria, Elveția și Polonia de MyShoes SE. De asemenea, compania deține Grupul SNIPES cu filiale în Germania, Austria, Elveția, Franța, Olanda, Belgia, Spania, Portugalia, SUA și Italia, oferind o selecție a gamei sale de încălțăminte în China, prin intermediul platformei online T- Mall Global.

Citeste si:
Producătorul românesc de vin ecologic Vifrana se listează pe piața AeRO a Bursei de Valori din București
Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Deichmann va deschide un magazin în Colosseum Mall