Lectură de 2 minute

11 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Christmas Maker Fair, târgul online de Crăciun unde designerii, artizanii autohtoni și micii producători își pot vinde obiectele

Angela Alexandru

Nod Makerspace lansează primul târg de Crăciun în online. Christmas Maker Fair este parte din proiectul Makershop și se desfășoară în cadrul magazinului online dedicat artiștilor, designerilor de produs, artizanilor și micilor producători.

Târgul online de Crăciun Christmas Maker Fair se va desfășura online în perioada 14-19 decembrie pe www.makershop.ro, unde pasionații de design românesc sau cei în căutarea unor cadouri deosebite pentru Crăciun vor putea găsi diverse cadouri. Sunt puse la dispoziție proiecte alese, obiecte de serie mică, unicat sau personalizate, din categorii precum decorațiuni de Crăciun, accesorii, bijuterii, ceramică, obiecte decorative, corpuri de iluminat, ilustrație, obiecte unicat, invenții, vase ceramice, decorațiuni festive, cercei din lemn, suporturi pentru ghivece de flori, borsete impermeabile, bijuterii din ciment, kituri de bricolaj pentru copii și nu numai.

Spre deosebire de târgurile clasice, unde se percepea o taxă de participare, Makershop.ro va percepe un comision din vânzări. Sunt așteptați toți cei care vor să susțină comunitatea creativă din România cumpărând cadouri speciale, produse local cu pasiune și care poartă amprenta umană.

Descoperă aici Cadouri de Crăciun de la micii producători locali: idei handmade sau sustenabile

Toți creatorii de obiecte de craft și design sunt chemați să își listeze gratuit produsele la târgul online Maker Fair din platforma makershop.ro. Participarea la secțiunea Maker Fair se va face pe bază de înscriere și selecție.

Citeste si:
Brandul Versastil, un nou jucător pe piața online de fashion

Designerii interesați să își asigure un loc în standul virtual pot aplica în cadrul paginii dedicate, expozanții beneficiază de promovare online înainte de târg, pe canalele de Social Media.

Produsele comercializate sunt obiecte de design autentice, concepute și fabricate în România, iar designerii obiectelor din Makershop vor fi specificați pe pagina fiecărui produs.

CITEȘTE aici de ce este important să susții afacerile locale în această perioadă

“Târgurile tematice obișnuiau să fie nu numai atracția principală a sezonului, dar și o importantă linie de venit pentru designerii de produs, artiștii și producătorii de serie mică din România. Știm ce înseamnă provocările acestei perioade pentru comunitatea creativă și ne dorim să fim alături de aceasta. Prin Maker Fair vrem să să punem la dizpoziția publicului larg alternative inedite pentru cadourile de sărbători,  fabricate în România”, a declarat Andreea Cobuz, Project Manager makershop.ro

Citeste si:
Lanțul dm drogerie markt a înregistrat afaceri de 525 milioane lei, în 2020 și va lansa în curând propriul magazin online

Makershop este o platformă online cu obiecte create special de designeri talentaţi din comunitatea makerilor şi nu numai, ce urmărește promovarea designului local, a prototipurilor, obiectelor inovative sau unicat. Un proiect Nod makerspace, Makershop facilitează promovarea makerilor emergenți și a obiectelor create de aceștia.

Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Christmas Maker Fair, târgul online de Crăciun unde designerii, artizanii autohtoni și micii producători își pot vinde obiectele