Lectură de 2 minute

21 Nov 2023 - Știri și Noutăți

CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Lasselsberger Ceramics România, deținătorul brandului CESAROM și producător local de plăci ceramice, răspunzând nevoii clienților de gresie tip parchet, își extinde gama de gresie porțelanată rectificată. 
 

Sursa foto: CESAROM

Această nouă serie de produse vine la scurt timp după ce, în urma unei investiții de aproximativ un milion de euro, CESAROM a pus în funcțiune noua linie destinată rectificării plăcilor ceramice. Prin această investiție, potrivit reprezentanților CESAROM, compania își extinde gama de produse premium, rectificate, care beneficiază de protecția antibacteriană safe+.

Formatul "lamelar" 60x15 cm, rectificat, al noii gresii CESAROM, face parte din așa numita categorie gresie tip parchet, o opțiune excelentă pentru orice tip de spațiu, mai ales pentru cel open-space. Muchiile rectificate permit montajul cu rost de minim 1,5 mm, spun experții CESAROM. Astfel, spațiile placate cu gresia tip parchet, conferă amplitudine, au aspect compact și denotă eleganță.

Noua gama de gresie CESAROM, tip parchet, porțelanată, rectificată, safe+, oferă numeroase avantaje. Aceasta reprezintă o alternativă mai durabilă, igienică, ușor de întreținut și cu costuri de curățare mult mai reduse. Totodată, asigură un aer proaspăt, fără mirosuri neplăcute și un mediu mai puțin poluat, prin reducerea consumului de agenți chimici agresivi de curățare. În plus, plăcile rectificate ușurează, în general, procesul de achiziție, iar clientul trebuie să fie atent doar la codul de nuanță și lotul de producție, inscripționate pe ambalaj.

Un alt avantaj practic pe care îl oferă gresia porțelanată este conductivitatea termică. Având inerție termică ridicată, gresia porțelantă, tip parchet, de la CESAROM, reprezintă cea mai rentabilă, eficientă și estetică soluție pentru pardoselile încălzite.

Reprezentanții companiei estimează că gresia rectificată va fi în topul preferințelor românilor și anunță deja că noua gamă va fi mult diversificată în 2024.

CESAROM, producător de gresie şi faianţă este unul dintre brandurile cu tradiţie din România, având o istorie de peste 60 de ani. CESAROM se produce în fabrica Sanex SA din Cluj-Napoca, companie care a devenit, începând cu anul 2004, membră a grupului Lasselsberger GmbH, lider în producţia europeană de plăci ceramice (gresie, faianţă şi decoruri ceramice). În prezent, capacitatea totală de producţie din cadrul fabricii Sanex SA din Cluj-Napoca se ridică la peste 8 milioane de metri pătraţi anual, SANEX SA comercializând o gamă variată de modele de gresie, faianţă şi plăci decor.

Citeste si:
A fost inaugurat Nativo, încă un showroom exclusivist de home design în București
A fost inaugurat Nativo, încă un showroom exclusivist de home design în București
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  CESAROM extinde gama de gresie porțelanată rectificată