Lectură de 2 minute

18 Mai 2022 - Știri și Noutăți

Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Grupul francez de real estate Catinvest anunță inaugurări de noi magazine, cu peste 200 de mărci, în contextul deschiderii celei de-a doua faze a Electroputere Parc și a finalizării în curând a noilor extinderi ale Electroputere Mall.

Printre noile magazine și restaurante recent deschise se numără Dr. Max Hyper, Maxi Pet, Smik, Calzedonia, Bei bei, Dolce Rio, Mobexpert, Conacul Baciului, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Cremeria Geolia, Lee Hoo și Pep & Pepper. În paralel, mărci deja prezente în centrul comercial, cum ar fi Sinsay, Noriel, Various Brands, Musette, LC Waikiki, Intersport, Kitchen Shop, Douglas, Coccodrillo, Benvenuti sau Deichmann.

În perioada următoare vor apărea noi branduri: Buzz, Colin's, Kigili, Sportvision, Gorilla Gym, My Geisha, Gant, Candy Cat sau DM Drogerie Markt. De asemenea, va crește atractivitatea zonei de food court în următoarele săptămâni, odată cu deschiderea noilor restaurante Chopstix, Cartofiserie și Burger King.

„De la achiziția sa din 2016, Catinvest a dublat dimensiunea Electroputere. Cu toate acestea, nu intenționăm să ne oprim aici, dimpotrivă. Suntem bucuroși să anunțăm începerea lucrărilor la EP Residence până în vară. EP Residence va aduce în zonă o ofertă complementară cu peste 60 de apartamente de lux în regim hotelier. Următoarea etapă, planificată pentru începutul lui 2023, este în curs de autorizare. Tot ce pot dezvălui acum este că va fi spectaculoasă și va aduce peste 45.000 de metri pătrați de spații suplimentare de retail și birouri în Electroputere", a declarat Bertrand Catteau, președintele grupului Catinvest.

Grupul francez de real estate Catinvest mai deține și administrează alte câteva centre comerciale din România - galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța. În total, Catinvest deține și administrează peste 525.000 de metri pătrați de spații în Franța și în Europa de Est.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Catinvest continuă extinderea Electroputere Parc și Electroputere Mall cu noi magazine, restaurante și un loc de joacă