Lectură de 2 minute

16 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour închide unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour închide pentru o perioadă nedeterminată magazinul din Drumul Taberei, Strada Brașov nr 23A. Acesta este unul dintre cele mai vechi supermarketuri Billa din Capitală. Reprezentanții Carrefour precizează că magazinul se va închide începând cu 20 noiembrie. 

Sursa foto: Carrefour

Motivația închiderii magazinului din Drumul Taberei este dată de dezvoltarea unui nou proiect de către chiriașul clădirii.

Pentru cumpărături, Carrefour își redirecționează clienții către alte magazine de proximitate din zonă.

”În ceea ce privește magazinul Carrefour Market de pe Str. Brașov nr. 23A, București, întrucât proprietarul clădirii, în care Carrefour România este chiriaș al spațiului de vânzare, urmează să dezvolte un nou proiect în viitorul apropiat, magazinul se va închide pe o perioadă nelimitată începând cu data de 20 noiembrie. Rămânem aproape de clienții din cartierul Drumul Taberei, oferindu-le posibilitatea de a-și efectua cumpărăturile zilnice și săptămânale în cadrul magazinului Carrefour Market Chilia Veche, deja cunoscut de șapte ani locuitorilor din zonă, situat la aproximativ 10 minute de mers pe jos față de locația din Strada Brașov nr 23A”, au precizat reprezentanții Carrefour.

De asemenea, retailerul precizează că angajații din magazinul care se va închide vor fi relocați.

”Cât despre echipa Carrefour din acest supermarket, colegii noștri vor rămâne alături de noi în cadrul companiei, urmând să fie realocați către alte magazine Carrefour din București, ulterior închiderii magazinului. Echipa noastră își va continua activitatea în mod neîntrerupt”, a mai transmis acesta.

Totodată, retailerul a adăugat că vor noi deschideri, dar și valuri de remodelare, luând în calcul și rebranduirea lanțului de magazine Cora.

”Ne vom concentra în viitor pe investiții în rețeaua Carrefour Market, atât prin noi deschideri, dar și prin accelerarea proceselor de remodelare”, au precizat reprezentanții Carrefour.

Citeste si:
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale
Programul București Mall-Vitan și Plaza România de Paște: când vor fi deschise centrele comerciale

La finalul lunii octombrie, rețeaua de magazine Carrefour Market număra 189 de unități la nivel național. Odată cu achiziția operațiunilor Romania Hypermarche SA, Carrefour ajunge la peste 430 de magazine, în 113 orașe din țară și ajunge în top trei jucători de pe piața de retail din România, fiind un angajator de top certificat pentru peste 17.000 de angajați.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour închide unul dintre cele mai vechi supermarketuri din București