Lectură de un minut

27 Jun 2023 - Știri și Noutăți

Carrefour deschide un magazin experimental cu produse premium din marca proprie

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour a deschis un magazin experimental în Milano (Italia) dedicat propriului brand premium Terre D'Italia. Magazinul oferă un sortiment de aproape o mie de articole, în principal produse alimentare și vinuri. 

Sursa foto: Shutter

Magazinul, care funcționează sub marca Terre D'Italia, este situat în Piazza De Angeli din orașul lombard și are o suprafață de vânzare de aproximativ 100 de metri pătrați. În interior, acesta include peste 400 de referințe alimentare și aproximativ 500 de vinuri.

Oferta se concentrează pe produse regionale și de bază italiene, cum ar fi mezeluri, brânzeturi, uleiuri de măsline și pâine, toate acestea făcând parte din această marcă privată Carrefour.

Este un magazin experimental, deoarece, pe lângă sala de vânzări tradițională, include opțiuni de servire a mesei și va găzdui evenimente săptămânale, cum ar fi degustări de vinuri. Oferă, de asemenea, o abordare omni-channel, fiind disponibile servicii de click and collect și livrare la domiciliu.

Compania subliniază că acest stabiliment inovator reprezintă „un format complet nou, în care experiența de cumpărare este însoțită de un mod de consum direct la punctul de vânzare".

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Carrefour deschide un magazin experimental cu produse premium din marca proprie