Lectură de 3 minute

06 Jun 2024 - Știri și Noutăți

Încă o fostă unitate Cora se redeschide: Carrefour a inaugurat oficial primul hipermarket din Bacău

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Carrefour România inaugurează oficial primul hipermarket din Bacău, în cadrul centrului comercial Supernova. Ca urmare a integrării magazinelor Cora de format mare în universul Carrefour, rețeaua de hipermarketuri a retailerului ajunge la 57 de magazine deschise la nivel național, unul dintre acestea fiind remodelat și rebranduit în municipiul Bacău. Hipermarketul reprezintă primul format cu care Carrefour s-a lansat pe piața din România, în 2001, oferind o variată gamă de produse, adresându-se tuturor categoriilor de clienți.  

 

Sursa foto: Carrefour

Situat în incinta centrului comercial Supernova, 2-4, str. Milcov 2A, hipermarketul este deschis de luni până duminică, între orele 7:00 - 22.00. Acesta dispune de o suprafață de vânzare de 6.000 mp și susține dezvoltarea comunității locale, prin cele 170 de locuri de muncă.

Noul magazin deschide poftele Bacăului cu produse proaspete, de la producătorii locali, și cu cele mai reprezentative produse din portofoliul retailerului .

  • Lactate fabricate din ingrediente naturale de către producători locali și regionali „Cooperativa Agricolă Agrolact Moldova” cu brandul Huzur și „Almera SRL” cu brandul Panda;
  • Mezeluri pregătite după rețete tradiționale de către producătorul regional „TCE 3Brazi”;
  • Legume si fructe de sezon de la producători români, mici, mijlocii și mari, cum ar fi „Agri Bio Ghindaoani” (verdeață) sau „Natur Champ” (ciuperci, verdeață), „Maxim Ionut” (castraveți cornichon), „Agromol Hurjuieni” (fructe sezon: capsuni, cireșe);
  • Produse proaspete, locale, din categoriile măcelărie și pește, livrate cu grijă de către parteneri precum „Pescado SRL” (preparate din pește), „Serviciile Comerciale Române” (păstrăvul de Bicaz), „Agricola Bacău” (carne de pui și mezeluri), „Avastar” (carmangerie/ carcase de porc și vită);
  • Produse de brutărie, pâine și alimente de bază (făinoase, mălai) de la „SC Pambac” și „Grupul Șerban”
  • Dulce și produse de cofetărie, inclusiv tradiționale, de la „Gebo”, cu brandul Gio;
  • O sortimentație bogată de produse BIO, pentru o alimentație echilibrată.

Mai mult, clienții au acces la o gamă extinsă de vinuri românești din programul Deschidem Vinul Românesc, creat de Carrefour pentru a sprijini producătorii români din toate regiunile viticole ale țării. Vinuri precum „Pandora Rose” și „Sauvignon Blanc” pot fi descoperite de iubitorii de gusturi locale în categoria Vin din Regiunea Ta. Alături de ele, sunt disponibile vinuri încredințate doar rafturilor Carrefour prin selecția Exclusiv (cum ar fi „Tectonic” sau Domenii Cotnari ediție limitată, „Fetească Neagră Rose” și „Grasă de Cotnari”), precum și vinuri gastronomice apreciate de specialiști și căutate de cunoscători, din gama Premium.

În plus, magazinul include în oferta sa și produse marcă proprie Carrefour: game accesibile (Simpl), medii (Carrefour Classic sau Essential), cât și premium (Drag de România, Filiera Calității Carrefour, Carrefour Bio, Carrefour Selection). Pentru o experiență completă la cumpărături, clienții pot găsi la rafturile Carrefour și produse de brand (inter)național și mărci dezvoltate în parteneriat cu 260 de producători români.

Dincolo de produsele din universul Carrefour, oferta magazinului cuprinde și produse din portofoliul fostului magazin Cora, apreciate de clienți pentru calitatea lor deosebită. Un exemplu ar fi carmangeria tradițională de unde clienții pot achiziționa produse de carne, din porc și vită, proaspăt tranșate, din carcase cu origine România. Totodată, clienții au la dispoziție o varietate de produse locale, preparate sau afumate.

În ceea ce privește produsele non-alimentare, în ofertă se regăsesc articole din universul de cooking (electrocasnice, veselă), produse de igienă sau pentru casă ori grădină, produse cosmetice, dar și jucării, cărți sau rechizite.

Citeste si:
Și retailerii au Imperii: Carrefour se așteaptă la încasări record odată cu achiziția Cora și Match 
Și retailerii au Imperii: Carrefour se așteaptă la încasări record odată cu achiziția Cora și Match 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Încă o fostă unitate Cora se redeschide: Carrefour a inaugurat oficial primul hipermarket din Bacău