Lectură de 2 minute

19 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Care sunt gadgeturile cel mai des oferite cadou de sărbători. Bugetul este cuprins între 200 de lei și 500 de lei 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Căștile audio și ceasurile smart sunt produsele cu cele mai mari vânzări în categoria gadgeturilor cumpărate pentru a fi făcute cadou în perioada sărbătorilor de iarnă, potrivit unei analize a DualStore.ro, magazin online de telefoane și gadgeturi și producătorul trotinetelor și bicicletelor electrice iSEN.  

Sursa foto: DualStore

Bugetul alocat pentru acest tip de cadouri variază între 200 și 500 de lei, fiind în creștere, în ultimii 2 ani. O contribuție importantă la această creștere o reprezintă specificațiile noi și designului inovativ al noilor generații de astfel de produse.

Printre cele mai căutate funcții ale căștilor se numără: noise canceling, radio FM sau posibilitatea de a introduce un card de memorie direct în căști pentru a asculta piesele preferate, încărcare rapidă, construcție solidă, confort, conectivitate rapidă etc.

În ceea ce privește ceasurile smart, românii pun mare accent pe monitorizarea sănătății, a activității zilnice și caută ca aceste dispozitive să aibă funcții cât mai multe, precum: măsurarea glicemiei, a tensiunii arteriale, nivelul saturației de oxigen, puls, EKG etc.

Atât căștile, cât și ceasurile smart sunt produse foarte accesibile, însă, valoarea lor în contextul achizițiilor în perioada de Crăciun nu echivalează cu prețul, deși acesta este un factor important.

Best deals listate în DualStore.ro, sub marca proprie, în luna decembrie, sunt:

• căștile audio over ear iSEN HL1, cu bluetooth, proiectate în România, la prețul de 59 de lei,
• ceasul smart iSEN EP03, cu senzor pentru măsurarea glicemiei, la prețul 299 lei,
• căștile Bluedio T2, cu bluetooth, microfon încorporat și microSD, FM, la prețul de 119 lei,
• ceasul smart iSEN Watch M3, cu apel bluetooth, funcție de măsurare a tensiunii arteriale, la prețul 139 lei.

Luna decembrie aduce în prim plan și noul model de căști ISEN HL2 cu ANC, pliabile și săculeț de transport, la un preț de 99 de lei.

Citeste si:
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024
Kaufland inaugurează al doilea magazin din 2024

Pentru produsele sub marca proprie, și nu numai, compania acoperă servicii de garanție și de reparații în service-ul propriu, asigurând componente originale pentru înlocuire.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Care sunt gadgeturile cel mai des oferite cadou de sărbători. Bugetul este cuprins între 200 de lei și 500 de lei