Lectură de 3 minute

21 Dec 2022 - Știri și Noutăți

Care este programul Promenada Mall de Crăciun și de Anul Nou

Cristina Marin

Abonează-te pe  

 Cu ocazia sărbătorilor de iarnă, magazinele din centrul comercial Promenada Mall vor avea un program de funcționare special.

Sursa foto: Promenada Mall/ Facebook

Iată care va fi programul Promenada Mall de Crăciun și de Anul Nou:

  • Pe 24 decembrie 2022 și pe 31 decembrie 2022, în ajunul Crăciunului și al Anului Nou, centrul comercial își așteaptă clienții în intervalul 10.00 – 18.00.
  • Pe 25 decembrie 2022 și pe 1 ianuarie 2023, centrul comercial va fi închis.
  • În a doua zi de Crăciun, pe 26 decembrie 2022 și începând cu 02 ianuarie 2023, programul Promenada Mall se va desfășura normal, între orele 10.00 – 22.00.

De asemenea, în perioada sărbătorilor, Promenada Mall a pregătit o mulțime de surprize dedicate micilor vizitatori, un patinoar pe terasă și un serviciu gratuit de împachetare a darurilor.

Pe tot parcursul lunii decembrie, centrul comercial îi așteaptă pe vizitatori la patinoarul amenajat #pePromenada (terasa de la etajul 2), în intervalul 10.00 – 22.00.

Până pe 24 decembrie, Promenada Mall pune la dispoziția clienților un serviciu gratuit de împachetare a cadourilor, disponibil la standul special amenajat la parter, în zona scărilor rulante.

Între 21-23 decembrie, cei mici pot face cunoștință cu Moș Crăciun chiar la Promenada Mall, într-un decor tematic, amenajat la etajul 1, în zona H&M.
Mai multe informații despre evenimentele și activitățile din Promenada Mall se regăsesc pe site-ul www.promenada.ro.

Având un design modern în linie cu arhitectura urbană din zona de nord a capitalei, Promenada Mall este situat pe Calea Floreasca nr 244-246, Sector 1 București, cu acces facil la mijloacele de transport public, într-una din cele mai moderne zone ale orașului. Promenada găzduiește peste 150 de magazine, printre care se numără branduri premium precum Coccinelle, în exclusivitate în România, LIU JO, GUESS, Musette, Intimissimi, Kultho, Bijuteria Teilor, grupuri de renume ca Inditex, cu brandurile Massimo Dutti, Oysho, ZARA, ZARA HOME, Bershka și Stradivarius, Peek & Cloppenburg, magazine pentru copii, de sport, frumusețe și timp liber. Ofertei de magazine i se adaugă o gamă largă de servicii precum Asian Vitality SPA, FIT4U, The BAR Salon, Salon Yvonne, Floria, Needle Atelier de retuș, ECO CLEAN, Diamond Car Wash și o varietate de servicii bancare.

Promenada Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația mobilă de recompensare a clienților loiali este disponibilă în 17 centre comerciale ale grupului NEPI Rockcastle din România: Mega Mall București, Promenada Mall, Shopping City Sibiu, Promenada Sibiu, Shopping City Timișoara, City Park Mall Constanța, Brăila Mall, Shopping City Galați, Shopping City Târgu-Jiu, Severin Shopping Center, Shopping City Deva, Shopping City Piatra Neamț, Shopping City Satu Mare, Shopping City Târgu Mureș, Ploiești Shopping City, Shopping City Râmnicu Vâlcea, Vulcan Value Centre.

Citeste si:
Tehnologii moderne de reciclare: Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival  
Tehnologii moderne de reciclare: Promenada Mall găzduiește cea de-a șasea ediție a Green Tech & Film Festival  

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Care este programul Promenada Mall de Crăciun și de Anul Nou