Lectură de un minut

07 Dec 2023 - Știri și Noutăți

Calzedonia Group, proprietarul Intimissimi, își schimbă numele în Oniverse

Mădălina Dinu

Abonează-te pe  

Denumirea Oniverse reflectă transformarea companiei italiene Calzedonia Group de la un specialist în lenjerie intimă și ciorapi la un grup internațional și diversificat care include acum Antonio Marras, un brand de rochii de mireasă, un retailer de produse alimentare și vinuri și un producător de iahturi de lux.   

Sursa foto: Unsplash

Într-o declarație, Calzedonia a afirmat că noul nume reprezintă "universul" grupului, inclusiv mărcile, oamenii și valorile sale. Oniverse este, de asemenea, o anagramă a numelui de familie al lui Sandro Veronesi, care a fondat afacerea în Italia în 1986 și care încă o conduce în calitate de președinte, cu ajutorul fiilor săi, notează The Retail Buletin.

Pe lângă Intimissimi, portofoliul diversificat de mărci al grupului include Tezenis, Falconeri, Signorvino, Atelier Emé și Antonio Marras, precum și Grand Soleil, Pardo și Van Dutch.

„Grupul a reușit să se dezvolte în mod constant de la înființarea sa. Acum este o organizație cu o mare istorie, un univers în continuă expansiune, cu foarte multe mărci comerciale, fiecare caracterizată de o identitate specifică. Oniverse definește tocmai această unitate de entități libere: o organizație eterogenă, fiecare element având o structură proprie și diferită, dar făcând parte din același proiect”, a declarat Veronesi.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Calzedonia Group, proprietarul Intimissimi, își schimbă numele în Oniverse