Lectură de 2 minute

21 Oct 2021 - Știri și Noutăți

Brandul de lenjerie Intimissimi deschide două noi magazine în Constanța

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

City Park Mall din Constanța inaugurează pe 22 octombrie două noi magazine exclusive, Intimissimi și Intimissimi Uomo, brandul italian de lenjerie intimă pentru femei și bărbați. Magazinul Intimissimi Uomo din City Park Constanța va fi cel de-al doilea deschis în România.

Intimissimi și Intimissimi Uomo fac de acum parte din mixul brandurilor exclusive care se găsesc doar în City Park Mall.

Brandul Intimissimi este parte a companiei italiene Calzedonia, ce deține o rețea de magazine în regim de franciză la nivel mondial, peste 1.500 de magazine în 47 de țări. Colecțiile pentru femei includ o gamă largă de sutiene, slipi, body-uri din bumbac, dantelă și mătase, cât și îmbrăcăminte de casă și de noapte.

Articolele pentru bărbați sunt casual și constau în îmbrăcăminte și lenjerie de corp (lenjerie intimă, șosete, pijamale, tricouri), ce propun piese esențiale potrivite pentru orice sezon, într-o mare varietate de culori, de la modele basic, până la cele mai noi tendințe.

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș și pune la dispoziția clienților un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber.

Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive: Anna Cori, BSB, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home.

Mixului de magazine i se adaugă și servicii precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice.City Park Mall are și o zonă de food-court extinsă cu o gamă bogată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispuse pe două etaje.

Citeste si:
Victoria's Secret, vânzări cu 6% mai puține și pierderi de circa 1 milion de dolari 
Victoria's Secret, vânzări cu 6% mai puține și pierderi de circa 1 milion de dolari 
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de lenjerie Intimissimi deschide două noi magazine în Constanța