Lectură de un minut

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Cadouri de Moș Nicolae: Reduceri mari la jucării în Kaufland

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Între 29 noiembrie și 5 decembrie, Kaufland România lansează o promoție specială de Moș Nicolae, cu reduceri de 50% la toată gama de jucării. Campania este valabilă în toate magazinele Kaufland din România, în limita stocului disponibil.  

Sursa foto: Kaufland

Timp de o săptămână, clienții Kaufland beneficiază de accesul la o gamă variată de jucării pentru toate vârstele, disponibile la jumătate de preț. Oferta include păpuși, mașinuțe, trenulețe, jocuri educative si de constructie, biciclete fără pedale, puzzle-uri, instrumente muzicale, jucării de pluș și multe altele.

Reducerile se aplică direct la casele de marcat, pornind de la prețul afișat la raft.

Printre produsele incluse în promoție, se numără și Kidland, marca proprie de jucării Kaufland, creată special pentru a stimula dezvoltarea copiilor prin joacă.

Promoția Kaufland se adresează tuturor clienților rețelei de hipermarketuri, indiferent că sunt sau nu posesori de carduri de cumpărături. Oferta completă poate fi consultată pe site-ul retailerului, în revista săptămânală și în magazine.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 172 de magazine în România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Cadouri de Moș Nicolae: Reduceri mari la jucării în Kaufland