Lectură de 3 minute

01 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Un nou magazin Kaufland în România. La câte unități a ajuns retailerul

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Kaufland România continuă investițiile în România, inaugurând al 172-lea hipermarket al rețelei în Urziceni, județul Ialomița. 
 

Sursa foto: Kaufland România

Noul magazin este situat pe Calea București nr. 93-97 și generează 75 de locuri de muncă în economia locală. Acesta se va deschide pentru public joi, 2 noiembrie, clienții fiind așteptați cu oferte promoționale la o gamă variată de alimente și produse non-food. Ulterior, magazinul va funcționa zilnic între orele 07:00 și 22:00, de luni până sâmbătă, iar duminica între orele 08:00-20:00.

Construit pe o suprafață totală de 5.000 m2, hipermarketul oferă un spațiu de vânzare cu o suprafață de aproape 3.000 m2 și o parcare extinsă, cu peste 250 de locuri capacitate. Zona asigură 12 locuri de parcare pentru persoanele cu dizabilități, 6 locuri pentru părinți, stație de încărcare a mașinilor electrice și rastele pentru biciclete.

Kaufland Urziceni oferă clienților accesul la un sortiment variat, fiind prevăzut cu o vitrină asistată pentru produse proaspete – cu o lungime de peste 18 metri, raion extins de legume-fructe, brutărie, produse congelate, produse lactate, alimente de bază, dulciuri, drogherie, băuturi și produse nealimentare. Punctul Grill din exterior oferă opțiuni pentru o masă caldă și rapidă, precum pui rotisat simplu sau cu usturoi, ceafă, mici, cabanos, cartofi prăjiți și altele.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, magazinul este prevăzut cu 13 case de marcat, dintre care 6 express, de tip self check-out, și 7 case standard.
În galeria comercială se regăsesc magazine și servicii diverse, precum cofetăria AnaEli, farmacia Dr. Max, magazinul de optică medicală OptiSmart, magazinul Animax, cu produse destinate animalelor de companie, și casa de schimb valutar Exchange Office.

Pentru a încuraja reciclarea și comportamentul responsabil în rândul clienților săi, noul magazin Kaufland din Urziceni pune la dispoziția acestora și sisteme de colectare separată a deșeurilor, astfel:
• În zona de la intrarea în magazin, clienții vor găsi un automat de reciclare dublu, de tip self-service, unde pot depune ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot colecta aici trei tipuri de ambalaje: PET-uri (cu volum de până la 3 litri), sticlă și doze de aluminiu (cu volum de până la 1 litru).
• Tot în zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Clienții pot depune sticle goale din plastic de șampon, balsam, gel de duș, cremă de corp, de față sau de mâini, apă de gură sau de săpun lichid, dar și recipiente goale de produse de curățenie, precum detergenți de haine sau de vase, soluții de curățare a bucătăriei, băii, pardoselii sau geamurilor. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 172 de magazine în România.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Un nou magazin Kaufland în România. La câte unități a ajuns retailerul