Lectură de 2 minute

27 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Brutăria Miez pleacă din Piața Amzei. Unde se mută artizanii locali

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Artizanii locali de la Brutăria Miez s-au mutat din Piața Amzei. Aceștia își așteaptă clienții la Păulești, în Piața Artizante, recent inaugurată

Sursa foto: Miez Brutarie Artizanala/ Facebook

Reprezentanții brutăriei au precizat, într-un anunț pe Facebook, că au întâmpinat anumite probleme, motiv pentru care au fost nevoiți să se mute. Deși au intenționat să deschidă un alt magazin pe 16 noiembrie, tot în București, antreprenorii locali au renunțat la idee.

”Deși nu ne-am putut ține de plan, încercăm să fim alături de voi și Crăciunul acesta”, au precizat antreprenorii, în mesajul postat pe rețeaua de socializare.

În prezent, așa cum este menționat mai sus, Brutăria Miez poate fi găsită în Piața Artizante, de pe Valea Prahovei.

„E o poveste din care am ales să facem și noi parte, cu emoții și speranțe, și unde sperăm să intrăm într-o etapă de maturizare a brutăriei, cu produse și mai bune, și mai diverse”, au mai precizat aceștia.

Artizanii au adăugat faptul că încearcă să revină în București cu o nouă locație, în semn de mulțumire pentru susținerea primită timp de 7 ani.

”Ne dorim ca, după ce ne punem pe picioare în Piața Artizante, să căutăm variante pentru a aduce produsele noastre din nou București. Nu putem face momentan nicio promisiune concretă, dar știm sigur că vrem să fim în continuare alături de voi. Sperăm să nu pierdem legătura odată cu mutarea din Piața Amzei”, au mai menționat reprezentanții brutăriei artizanale.

Andrei Severin, producătorul de cosmetice hoteliere care a intrat în retail în perioada pandemiei, a inaugurat recent Piața Artizante în localitatea Păulești, Prahova. Cu o investiție inițială de peste 1.2 milioane euro, finalizarea proiectului a necesitat suplimentări consistente ale bugetului. Se estimează că punctul de rentabilitate va fi atins după 1 an de zile, iar investiția va fi recuperată după o perioadă estimativă de 5-7 ani.

Citeste si:
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită
Eveniment Profi, dedicat producătorilor locali: intrarea este gratuită

Inspirată de celebra Piață Torvehallerne din Copenhaga, Artizante se diferențiază de piața tradițională românească prin modernism, programul prelungit în weekenduri și prin oferta sa de produse, de la fermieri și artizani locali, precum și prin varietatea de mâncăruri preparate, gata de consumat.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brutăria Miez pleacă din Piața Amzei. Unde se mută artizanii locali