Lectură de 2 minute

11 Aug 2021 - Știri și Noutăți

Bright Spaces și One United Properties lansează încă două platforme prin care clădirile de birouri pot fi vizitate și închiriate online

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Bright Spaces și One United Properties lansează încă două platforme de vizualizare și închiriere digitală pentru clădirile One Cotroceni Park și One Herăstrău Office. Parteneriatul a fost anunțat în octombrie 2020, iar în februarie 2021 a avut loc lansarea platformei pentru One Tower. Astfel, întreg portofoliul de spații office disponibile poate fi vizitat online, în 3D.

Cele trei platforme de prezentare 3D și închiriere ale clădirilor de birouri One United Properties pot fi accesate din noul site dedicat segmentului office al dezvoltatorului, https://office.one.ro. Prin aceasta se urmărește digitalizarea și închirierea spațiilor disponibile din One Cotroceni Park și One Herăstrău Office.

Pentru dezvoltator, implementarea platformei Bright Spaces pentru încă două clădiri contribuie la poziționarea pe piața din București, creșterea numărului de lead-uri calificate, reducerea timpului manual de lucru și la administrarea eficientă a datelor și a modificărilor ce țin de clădiri.

Piața birourilor se află în continuă transformare, iar deschiderea către tehnologie și soluțiile oferite de aceasta devin instrumente complementare pentru echipele de profesioniști din domeniul imobiliar. Suntem un dezvoltator care are inovația în ADN, iar aceasta se traduce și prin digitalizarea anumitor servicii.

Am început colaborarea cu Bright Spaces pentru platforma de vizionare și închiriere a spațiilor de la One Tower, iar acum extindem acest proces care oferă multă flexibilitate și către proiectele One Cotroceni Park și One Herăstrău Office”, spune Mihai Păduroiu, CEO office division One United Properties.

Viitorii chiriași ai clădirilor de office deținute de One au posibilitatea să închirieze spațiile mult mai rapid și pot să:

Vedem din ce în ce mai multă nevoie de flexibilitate, de modernizare, de schimbare în modul în care lucrăm. Aici intervenim noi, cu o alternativă 100% tech la modul clasic de vizitare și ofertare, mai agilă și mai pregătită pentru cerințele viitorului”, spune Bogdan Nicoară, Cofondator și CEO Bright Spaces.

Bright Spaces este un startup proptech european venture backed ce oferă o soluție digitală completă de prezentare și ofertare a clădirilor de birouri și a spațiilor disponibile din acestea.

One United Properties este unul dintre principalii dezvoltatori imobiliari de proiecte sustenabile rezidențiale, de birouri din România.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bright Spaces și One United Properties lansează încă două platforme prin care clădirile de birouri pot fi vizitate și închiriate online