Lectură de 2 minute

22 Nov 2021 - Știri și Noutăți

Brazii de Crăciun cumpărați din Leroy Merlin se pot returna pentru a fi transformați în peleți sau compost

Anca Olteanu

Abonează-te pe  

Leroy Merlin, retailer specializat în construcții, decorațiuni și grădinărit, organizează începând cu 22 noiembrie campania de vânzare sustenabilă și reutilizare a brazilor de Crăciun, pentru al șaptelea an consecutiv. Pentru brazii returnați, clienții primesc un voucher de 25 de lei, iar pomii sunt transformați în peleți sau compost.

Cei care achiziționează un brad natural de Crăciun din rețeaua de magazine Leroy Merlin România sau din magazinul online www.leroymerlin.ro, începând cu 22 noiembrie 2021, au opțiunea să îl returneze în magazinele retailerului în perioada 3-31 ianuarie 2022, urmând a fi răsplătiți cu un voucher în valoare de 25 de lei. Voucher-ul poate fi emis după returnarea bradului în baza cardului digital de client și a documentelor care atestă cumpărarea produsului, fiind valabil pentru cumpărături în magazinele fizice, dar și pentru comenzile online, în perioada 3 ianuarie-14 februarie 2022.

Pentru anul acesta, compania estimează vânzarea sustenabilă a peste 140.000 de brazi. Clienții Leroy Merlin pot alege dintr-o gamă de tipuri de brad natural, în funcție de preferințele acestora în ceea ce privește coroana, desimea, înălțimea sau soiul.

Leroy Merlin România susține că toți brazii comercializați de retailer provin din pepiniere special create pentru plantarea și creșterea brazilor de Crăciun.

„Leroy Merlin organizează pentru al șaptelea an consecutiv cea mai cunoscută campanie de vânzare sustenabilă și reutilizare a brazilor de Crăciun din România, parte importantă a strategiei noastre de dezvoltare durabilă”, a declarat Frédéric Lamy, CEO Leroy Merlin România.

40.000 de brazi colectați în ianuarie 2021

În luna ianuarie a acestui an, circa 40.000 de brazi au fost colectați prin campania de reutilizare organizată de Leroy Merlin. Toți brazii colectați au fost mărunțiți și transformați în peleți (combustibil ecologic) și compost (îngrășământ pentru grădini sau terenuri agricole).

Leroy Merlin este unul dintre jucătorii din piața de bricolaj, cu o istorie de peste 90 de ani ca retailer specializat pe construcții, decorațiuni și grădinărit. Companie din cadrul Adeo, Leroy Merlin deține 800 de magazine în 15 țări din Europa, Asia, Africa și America de Sud. Compania angajează peste 115.000 de persoane.

În România funcționează 19 magazine Leroy Merlin, cu peste 2.500 de angajați în 14 orașe: București, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiești, Brașov, Constanța, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Bacău, Iași, Timișoara, Oradea și Târgoviște.

Citeste si:
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount
Auchan atacă creșterea prețurilor cu un nou tip de magazin: retailerul a inaugurat hipermarketul ATAC Hiper Discount

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brazii de Crăciun cumpărați din Leroy Merlin se pot returna pentru a fi transformați în peleți sau compost