Lectură de 3 minute

07 Jun 2022 - Știri și Noutăți

Brandul Zara deschide la Constanța, în City Park Mall, cel mai nou concept de magazin

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul internațional de modă ZARA își redeschide joi, 9 iunie, magazinul din City Park Mall Constanța, reorganizat după cel mai recent concept de magazin de pe plan global. 

Conceptul este creat de o echipă proprie de arhitecți și este dispus pe două niveluri, având o suprafață comercială de peste 2.600 metri pătrați, din totalul de 3.190 metri pătrați. Noul magazin din City Park Mall este printre cele mai mari din România și singurul de acest calibru din Constanța.

Clienții City Park vor putea descoperi idei de styling create special cu piesele din noul magazin ZARA de către stiliști consacrați, precum Maurice Munteanu (fashion stilist), Adriana Matei (@Hypewit) și Andrei Giurgea (@itsandrewchristian). În această săptămână, toți clienții care cumpără de la ZARA City Park Mall primesc triplul numărului de puncte în aplicația SPOT. Punctele acumulate pot fi folosite pentru reduceri, premii și beneficii în mall.

Despre noul concept de magazin

Sustenabilitatea este parte integrantă din strategia ZARA și este reflectată în noul concept prin intermediul tehnologiei. Au fost diminuate efectele activității de zi cu zi din magazin prin montarea unui sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambientale, utilizarea temporizatorilor în consumul de apă etc.

În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător. La fiecare achiziție, clienții pot opta contra-cost pentru o sacoșă de hârtie sau una reutilizabilă, disponibilă pe două mărimi diferite - veniturile obținute din vânzarea acestora fiind investite integral în proiecte de sustenabilitate.

Zara reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 33 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.

Inaugurat în 2008, City Park Mall este principalul mall din oraș, punând la dispoziția vizitatorilor un mix de branduri de renume și opțiuni variate pentru petrecerea timpului liber. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 metri pătrați, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber.

Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța. Mixului de magazine i se adaugă și servicii variate precum Anastasia Beverly Hills, Nomasvello, World Class, Locar Wash, Christian Tour, curățătoria 5asec, servicii de ceasornicărie și croitorie, precum și un punct de încărcare E-charge pentru mașinile electrice.

Citeste si:
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 
Kaufland a ajuns la pragul de 178 de magazine la nivel național. Unde va fi inaugurată noua unitate 

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul Zara deschide la Constanța, în City Park Mall, cel mai nou concept de magazin