Lectură de 2 minute

10 Jan 2022 - Știri și Noutăți

Zara aduce un nou concept de magazin în Constanța, la City Park Mall

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul internațional de modă Zara lansează un nou concept global de magazin în Constanța, în City Park Mall. Brandul va introduce noua imagine de magazin, care va propune clienților o experiență de shopping care se concentrează pe noile colecții într-un cadru mai sustenabil. Magazinul Zara din City Park Mall se întinde pe două niveluri, iar designul aparține echipei proprii de arhitecți.

Mobilierul va adăuga forme organice și culori neutre care vor spori identitatea reînnoită, cu elemente de decor interior din lemn și piatră, iluminatul jucând un rol major. Intrarea principală a magazinului va fi decorată cu vitrine potrivite cu interiorul magazinului și va oferi clienților o privire a noilor colecții pentru cele trei secțiuni (Women, Men, Kids).

Noul magazin Zara dispune de sistem de iluminat LED, setarea temperaturii ambiental și consum de apă cu temporizator.

În plus, brandul comercializează articole Join Life din materiale biodegradabile, precum Modal, Tencel, Lyocel, bumbac bio, cașmir, in, iută, utilizând procese de fabricare cu un impact cât mai mic asupra mediului înconjurător.

Zara reciclează selectiv deșeurile și oferă clienților opțiunea de a dona articole de îmbrăcăminte în containerele Take Back instalate în magazin, program prin intermediul căruia au fost colectate și reciclate peste 30 de tone de textile numai în 2021, alături de Societatea Națională de Cruce Roșie Sector 6.

City Park Mall este un mall inaugurat în 2008, care cprinde o serie de branduri de renume. De la momentul deschiderii, centrul comercial și-a dublat capacitatea închiriabilă la 51.700 mp, găzduind peste 200 de magazine de modă, frumusețe, de sport, copii și timp liber. Printre acestea se numără și zeci de branduri exclusive. Calvin Klein, Intimissimi și Intimissimi Uomo, Reserved, Mohito, Guess, Tommy Hilfiger, Victoria Gallery, Calzedonia, Musette, Obsentum, Beautik Haute Parfumerie, Kiehl’s, MAC, Il Passo, Magazinul Certificat LEGO, Zara Home, BSB, Teilor New Concept Store, Napapijri sunt doar câteva dintre brandurile care se găsesc numai la City Park Mall Constanța.

În urma unui amplu proces de reconfigurare, City Park Mall pune la dispoziția clienților o zonă de food-court extinsă cu o gamă variată de restaurante, un spațiu de relaxare (seating area) dublat, precum și peste 250 de noi locuri de parcare, dispusepepe două etaje.

City Park Mall a lansat SPOT, o aplicație mobilă ce recompensează utilizatorii cu puncte de loialitate pentru fiecare sesiune de cumpărături, oferindu-le astfel acces la oferte și beneficii exclusive, în funcție de statutul atins în program. Aplicația SPOT este gratuită și poate fi descărcată atât din Google Play, cât și din App Store.

Citeste si:
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 
Mizar, retailerul românesc de modă se extinde la nivel național 

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Zara aduce un nou concept de magazin în Constanța, la City Park Mall