Lectură de un minut

24 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Brandul românesc de pijamale Sofiaman a inaugurat un nou magazin 

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc de pijamale Sofiaman a deschis un nou magazin în Oradea, ajungând astfel la cifra 20 de magazine la nivel naÈ›ional. Retailerul a anunÈ›at recent că vrea să ajungă la pragul de 50 de unități în viitorul apropiat.

Sursa foto: Sofiaman

OraÈ™ele în care brandul Sofiaman este prezent sunt BucureÈ™ti, Cluj, Bacău, Baia Mare, BraÈ™ov, IaÈ™i, Piatra NeamÈ›, Sibiu, Suceava, Târgu MureÈ™, Târgu NeamÈ› È™i TimiÈ™oara, iar cea mai recentă deschidere a avut loc în Oradea.

În capitală, Sofiaman deÈ›ine 5 magazine, în Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Fashion House Militari È™i Fashion House Pallady.

Totodată, în prezent, Sofiaman pregăteÈ™te o gamă de È™osete de somn, pentru cei care dorm cu È™osete în picioare chiar È™i vara.

Povestea Sofiaman a început cu o pijama simplă, din bumbac, produsă cu peste 25 de ani în urmă, într-un atelier de croitorie din satul ȘoimăneÈ™ti, judetul NeamÈ›. În prezent, Sofiaman este cel mai mare producător de haine de casă È™i de somn din România. Cu 19 magazine în toată Å£ara, peste 300 de distribuitori naÅ£ionali È™i o unitate proprie de producÈ›ie, Sofiaman creează È™i comercializează produse pentru toata familia.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri È™i Noutăți /  Brandul românesc de pijamale Sofiaman a inaugurat un nou magazinÂ