Lectură de 2 minute

11 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Reduceri la pijamale: cât durează campania de Black Friday la Sofiaman

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Brandul românesc de haine de somn Sofiaman a dat startul campaniei de Black Friday pe 10 noiembrie. 

Sursa foto: Sofiaman

Campania va fi activă în perioada 10 - 19 noiembrie, cu reduceri de până la 50% pentru anumite produse.

”Așadar, așteaptă-te la nopți albe de Black Friday, pentru că noi îți pregătim un întreg Black Week + încă un extra weekend cu reduceri de până la 50% pentru mai multă liniște de casă”, se arată pe pagina de Facebook.

Sofiaman, care deține în prezent 19 magazine la nivel național, vrea să ajungă la pragul de 50 de unități în viitorul apropiat. De asemenea, Sofiaman se pregătește de zor și pentru lansarea unei linii de lenjerie de pat.

”Ultimii doi ani au fost provocatori, totul s-a scumpit, iar acest lucru pune presiune pe preț, pe profitabilitate, pe business, în general. Ne-am confruntat cu dublări ale costului materiilor prime folosite. Însă continuăm spre țelul nostru de a atinge pragul de 50 de magazine la nivel național. De asemenea, ne dorim să dezvoltăm o linie de lenjerie de pat”, a declarat Florin Cucu, CEO Sofiaman, pentru retail.ro.

Orașele în care brandul este prezent sunt București, Cluj, Bacău, Baia Mare, Brașov, Iași, Piatra Neamț, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Târgu Neamț și Timișoara.

În capitală, Sofiaman deține 5 magazine, în Mega Mall, Park Lake, Sun Plaza, Fashion House Militari și Fashion House Pallady.

.Povestea Sofiaman a început cu o pijama simplă, din bumbac, produsă cu peste 25 de ani în urmă, într-un atelier de croitorie din satul Șoimănești, judetul Neamț. În prezent, Sofiaman este cel mai mare producător de haine de casă și de somn din România. Cu 19 magazine în toată ţara, peste 300 de distribuitori naţionali și o unitate proprie de producție, Sofiaman creează și comercializează produse pentru toata familia.

Citeste si:
AQUILA finalizează preluarea Parmafood
AQUILA finalizează preluarea Parmafood

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Reduceri la pijamale: cât durează campania de Black Friday la Sofiaman