Lectură de 2 minute

02 Apr 2024 - Știri și Noutăți

Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

KIKO Milano, parte din Fais Group, deschide primul magazin din România, în ParkLake Shopping Center.  

Sursa foto: KIKO

Noul magazin KIKO Milano promite să fie un refugiu pentru iubitorii de machiaj, oferind o gamă extinsă de produse de înaltă calitate concepute pentru a inspira creativitatea și exprimarea de sine, la prețuri super accesibile.

Prin deschiderea acestui magazin, ne dorim să aducem în atenția comunității de beauty din România cele mai noi trenduri în machiaj și produse de îngrijire a pielii, încurajând astfel expresia personală și încrederea în sine.

Goldie Panovlepi, Commercial Director KIKO MILANO, Grecia, Cipru, Bulgaria și România

Iubitorii de beauty vor avea ocazia să descopere hero products-urile din portofoliul KIKO Milano, incluzând cele mai apreciate produse pentru machiaj, îngrijirea pielii și accesorii indispensabile pentru un look perfect.

În plus, pe 5 aprilie, primii 100 de clienți vor primi gratuit o mascara Standout Volume Buildable.

Fais Group of Companies operează în sectorul de vânzare al îmbrăcămintei, încălțămintei, accesoriilor, precum și magazinelor universale de mai bine de 40 de ani, dominând piața greacă și extinzându-și activitățile în Bulgaria, România și Cipru. Activitățile de afaceri includ distribuția de mărci de sport, lux, casual și lifestyle, aducând consumatorilor cele mai inovatoare tendințe de la cele mai emblematice mărci din întreaga lume. Fais Group, care deține o poziție de lider pe piață de 41 de ani încoace, și-a dezvoltat o rețea comercială largă, cu o prezență puternică în retail și en-gros, extinzându-se în Grecia, Cipru, Bulgaria și România. În prezent, Grupul operează peste 90 de magazine. Fais Group este activ în 4 țări europene (Grecia, România, Cipru și Bulgaria) deținând atât distribuția exclusivă a mărcilor deja cunoscute, cât și puncte de vânzare private, magazine cu amănuntul și buticuri mono-brand. Foarte curând, Grupul își va extinde activitățile în Cehia și Slovacia.

Citeste si:
DOUGLAS România a deschis primul din cele patru magazine care vor fi inaugurate în 2024
DOUGLAS România a deschis primul din cele patru magazine care vor fi inaugurate în 2024
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul italienesc de cosmetice KIKO a deschis primul magazin din România