Lectură de un minut

03 Dec 2021 - Știri și Noutăți

Brandul Irina Schrotter a deschis două locații în Palas Mall din Iași: primul magazin cu piese vestimentare de designer și salonul „The beauty room by irina schrotter”

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Brandul Irina Schrotter a deschis două locații în Palas Mall din Iași, fiind primul brand de designer din centrul comercial. Prima locație este un magazin cu piese vestimentare de designer, iar a doua este salonul „The beauty room by irina schrotter”. 

Noua locație reunește creații casual, business și classy, cuprinde articole vestimentare de înaltă calitate, încălțăminte nonconformistă, dar care păstrează liniile clasice, și accesorii în tendințe.

Magazinul din Palas cuprinde topuri, jachete, pantaloni cu un design practic, confortabili, fuste și cămăși. Colecțiile sunt completate de trenciuri și paltoane ce urmează o linie stilistică minimalistă, rochii de zi și de seară, bijuterii și genți statement și încălțăminte stylish. Noul magazin prezintă și cel mai recent concept Irina Schrotter de design, cu o estetică modernă, minimalistă și simplă.

Toate creațiile brandului Irina Schrotter, vândute pe patru continente, sunt definite prin croiuri avangardiste, texturi alese și materiale fine. De asemenea, atenția la detalii și piesele realizate de cele mai multe ori în regim de made-to-measure, sunt cele mai recognoscibile trăsături ale creațiilor uneia dintre cele mai cunoscute creatoare de modă din România.

Totodată, a fost inaugurat și salonul „The beauty room by irina schrotter”, care este localizat în apropierea magazinului.

Brandul Irina Schrotter a fost lansat acum mai mult de 30 de ani, în Iași, iar astăzi, este vândut în peste 17 țări. În rețeaua IULIUS mai este prezent cu o locație în Iulius Town.

Citeste si:
Brandul românesc MURMUR lansează colecția Toamnă/Iarnă ‘23. Ce piese vestimentare sunt prezentate
Brandul românesc MURMUR lansează colecția Toamnă/Iarnă ‘23. Ce piese vestimentare sunt prezentate
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul Irina Schrotter a deschis două locații în Palas Mall din Iași: primul magazin cu piese vestimentare de designer și salonul „The beauty room by irina schrotter”