Lectură de 2 minute

23 Oct 2020 - Știri și Noutăți

Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul boutique la Brașov

Angela Alexandru

Abonează-te pe  

La doar o săptămână de la inaugurarea Obsentum în Cluj-Napoca, brandul anunță o nouă lansare, de data aceasta în Brașov, în noul centru comercial Afi Brașov. Astfel, în luna octombrie, Obsentum își extinde rețeaua de boutique-uri de parfumerie, atingând un număr de 6 parfumerii în întreaga țară.

Noul spațiu este situat la etajul 1 al centrului comercial AFI Brașov, ocupă o suprafață de 120 mp, 10 m înălțime și o fațadă de 300 mp, fiind deservit de o echipă de 5 angajați.

Obsentum Brașov este cel de-al treilea boutique al brandului în afara capitalei și oferă pasionaților de parfumuri de nișă accesul către toate experiențele de cumpărare prezente în Obsentum București.

Boutique-ul de parfumerie Obsentum aduce în atenţia consumatorilor locali o listă de branduri exclusiviste precum La Mer, Jo Malone London, Initio, Parfums de Marly, Frederic Malle, Tiziana Terenzi, V Canto, Memo, Jul et Mad, Laurent Mazzone, Atelier des Ors. Mai mult, clienții magazinului pot regăsi şi alte branduri deja cunoscute precum Creed, Kilian, Tom Ford, Amouage, Xerjoff, Casamorati.

Magazinul oferă o zona dedicată de beauty (make-up, grooming şi skin care) susţinută de branduri de lux: Tom Ford, Skin 111, Acca Kappa, By Terry, cât şi de arome, precum Dr. Vranjes,Tiziana Terenzi Candles, Jo Malone London.

“Suntem mândri să anunțăm cea mai amplă mișcare de extindere a rețelei de boutique-uri de parfumerie prin lansarea Obsentum Brașov, al 6-lea magazin al brandului și al doilea lansat într-un interval de doar o săptămână. Transilvania devine astfel o regiune cheie pentru Obsentum și ne bucurăm că putem veni în întâmpinarea dorințelor clienților noștri cu un portofoliu impresionant de branduri exclusiviste, dar și că putem oferi experiența brandului pentru toți cei care își cultivă pasiunea pentru parfumurile de nișă.” declară Vlad Popa, Managing Director Obsentum.

Strategia de dezvoltare a brandului Obsentum pentru finalul acestui an presupune, de asemenea, și deschiderea unui nou boutique de parfumerie în Brașov. Primul magazin Obsentum a fost deschis în 2016, în zona duty free a Aeroportului Otopeni, zona plecări internaţionale, şi face parte din grupul Millenium Pro Design, unul dintre liderii europeni din domeniul travel retail (acţionar Gebr. Heineman). În Bucureşti, Obsentum este prezent cu trei spaţii, două localizate în zona duty free a Aeroportului Otopeni, Plecări Internaţionale şi Plecări Interne, iar cel de-al treilea în Băneasa Shopping City.

Citeste si:
Douglas se pregătește de listarea la bursă. Ce planuri are lanțul german de parfumerii anul acesta
Douglas se pregătește de listarea la bursă. Ce planuri are lanțul german de parfumerii anul acesta
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Brandul de parfumerii Obsentum a deschis primul boutique la Brașov