Lectură de un minut

17 Jun 2021 - Știri și Noutăți

Bonami a lansat propriul serviciu premium de livrare, cu montaj și preluarea mobilierului vechi

Roxana Vasile

Abonează-te pe  

Bonami.ro, magazinul online cu mobilier și decorațiuni, oferă, începând din iunie, propriul serviciu de livrare premium pentru piesele de mobilier către clienți prin Curier Bonami, potrivit unui comunicat de presă.

 

Serviciul premium de livrare al retailerului de mobilier este disponibil momentan doar în București.

Curierul Bonami este un serviciu inovator: nu oferim doar livrarea pieselor de mobilier supradimensionate până în interiorul locuinței clientului, ci și montajul, preluarea ambalajelor și a piesei vechi de mobilier, daca este cazul'', a menționat Pavel Vopařil, CEO Bonami.

Magazinul online și-a dezvoltat, în contextul pandemiei de coronavirus, un portofoliu cu produse variate, cu o producție de 50.000 de bucăți, dintre care 25.000 disponibile în stoc și cu livrare imediată.

În contextul trendului din ultimul an și jumătate, acela de a petrece mai mult timp în propria locuință, magazinul online s-a dezvoltat. Astfel, piața din România înregistrând o creștere de 40% în 2020, față de anul anterior și de 20% în primele 5 luni din 2021.

Bonami dezvoltă o gamă de produse premium pentru grădină

Bonami și-a dezvoltat propria marcă de produse premium pentru grădină, Le Bonom. Aceasta urmează să fie consolidată în perioada următoare, cu o extindere a gamei și în alte categorii de produse.

Bonami este membră a grupului Miton și a fost înființată în 2012 de Václav Štrup. Compania are, momentan, 150 de angajați în birourile sale din Praga și 100 la depozitul de marfă al companiei. Magazinul online este prezent în 5 țări: Cehia, Slovacia, Polonia, Ungaria și România.Toate operațiunile se desfășoară din sediul companiei din Praha

Citeste si:
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024
Spectral Mobilă a deschis primul magazin din acest an. Câte magazine ar urma să fie inaugurate până la finalul lui 2024

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bonami a lansat propriul serviciu premium de livrare, cu montaj și preluarea mobilierului vechi