Lectură de 2 minute

02 Dec 2020 - Știri și Noutăți

Bolt a lansat serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Cluj-Napoca

Andra Imbrea

Abonează-te pe  

Bolt a lansat serviciul de livrare mâncare Bolt Food în Cluj-Napoca, oferind, astfel, clujenilor gama completă de servicii. Până acum, compania era prezentă cu serviciile de ride-hailing și de micromobilitate – închirierea de trotinete electrice.

În prezent, livrarea este gratuită pe o rază de 4 km de la locul comenzii, iar în următoarea perioadă vor fi aplicate oferte speciale. Samsara, Big Belly, Nobori, Jax American Restaurant, Pablito, Stradale, Subway sunt doar câteva dintre numele restaurantelor partenere, iar lista va fi actualizată permanent în următoarele săptămâni și luni. De asemenea, zona de livrare va fi extinsă, în urma feedback-ului utilizatorilor și a comenzilor.

Citește și: Livrări la domiciliu: aplicații și magazine de unde poți comanda mâncare și alte produse

„Lansăm serviciul Bolt Food și în Cluj-Napoca, fiind astfel deja prezenți în două dintre cele mai importante orașe din țară în mai puțin de 6 luni de la lansarea produsului. Este prima lansare pe care o coordonez de când am preluat conducerea operațiunilor Bolt Food în România și a fost foarte important pentru noi și pentru mine personal să aducem în Cluj un serviciu eficient, rapid și simplu de folosit, atat pentru utilizatori, cât și pentru parteneri. Știm deja că livrarea de mâncare devine, treptat, un serviciu de necesitate în marile centre urbane, motiv pentru care vom continua strategia de expansiune în mai multe orașe pe parcursul anului 2021", a declarat Andrei Manea, Country Manager Bolt Food România.

Pentru a folosi acest serviciu, utilizatorul trebuie să descarce aplicația Bolt Food din App Store sau Google Play, unde poate vedea restaurantele disponibile și meniurile acestora. Înainte de a confirma comanda, aplicația va afișa prețul și timpul estimat de livrare, iar pentru a plăti comanda, utilizatorul trebuie să introducă datele cardului bancar în aplicație. Toate livrările Bolt Food implică o interacțiune minimă între oameni. Astfel, utilizatorul poate indica în aplicație locul unde curierul va lăsa comanda.

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai ușoară, rapidă și convenabilă. Bolt are peste 30 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 35 de țări din lume. Serviciile sale includ de la transport la cerere și micromobilitate, cu trotinete electrice și biciclete electrice, la livrări de mâncare și pachete.

Compania este prezentă în România cu serviciile de transport de persoane, de transport de produse, de închiriere de trotinete electrice, de livrare de mâncare (Bolt Food) și cu divizia de software development, care deservește toate subsidiarele din Europa ale companiei. Serviciile Bolt sunt disponibile în București, Cluj, Timișoara, Constanța și Iași.

Citeste si:
Bolt Market a „salvat” peste 2 tone de deșeuri alimentare în România, în 2023
Bolt Market a „salvat” peste 2 tone de deșeuri alimentare în România, în 2023
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bolt a lansat serviciul de livrare de mâncare, Bolt Food, în Cluj-Napoca