Lectură de 2 minute

29 Mai 2024 - Știri și Noutăți

Bogdan Magheru, numit în funcția de director general al Abatorului Periș

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Abatorul Periș, procesator al porcilor și cărnii de porc din sud-estul țării, anunță numirea lui Bogdan Magheru, atât în funcția de director general și membru în Consiliul de Administrație al Abatorului Periș SA, cât și de administrator unic al celor trei noi subsidiare ale acestuia. 

Sursa foto: Facebook

Sursa foto: Abator Periș

În urma tranzacțiilor derulate la finalul anului 2023 și implementate în primul trimestru al anului 2024, noua structură a Grupului Periș are în componență trei entități specializate în producția de produse de carne, respectiv Abatorul Periș SA, Cathedral Distribution SRL și Policalita SRL, dar și o entitate care operează un lanț de magazine de specialitate, Almado Total Distribution SRL.

Noua structură de guvernanță a Abatorului Periș este formată, la nivel de Consiliu de Administrație, din Alin Zamfira (președinte), cu abilități comerciale recunoscute în piață, Ștefan Bucătaru, cu experiență în finanțarea, restructurarea, și reorganizarea companiilor și Bogdan Magheru.

Bogdan Magheru are o experiență managerială de peste 28 de ani, care include 10 ani în cadrul Metro Cash & Carry România, ocupând progresiv funcții de conducere în departamentele comercial și de operațiuni, 2 ani ca Manager de Aprovizionare în cadrul CDE R Interex SA (membră a Grupului Intermarche, Franța) și 6 ani la conducerea Westfleisch România SRL. Bogdan Magheru este absolvent al Universității Politehnice Timișoara, cu o diplomă de Inginer Mecanic, cu specializare în Robotica Industrialiă și este vorbitor nativ al limbilor germană și română.

Jabbar Kanani, în calitate de acționar și administrator unic al CCI Cardinal Equity SRL (cu o deținere de 60% din Abatorul Periș), va continua să sprijine eforturile noii conducerii a Grupului Periș și, împreună cu Alin Zamfira, în calitate de acționari, va participa activ la luarea deciziilor strategice.

Grupul Periș este format din entitățile Abatorul Periș SA și subsidiarele acestuia Cathedral Distribution SRL, Policalita SRL și Almado Total Distribution SRL.

Abatorul Periș deține la Niculești, județul Dâmbovița, una dintre cele mai moderne facilități de producție, cu o capacitate de procesare de 500.000 de capete anual. Abatorul Periș este, de asemenea, specializat în producția produselor românești din gama ultra proaspătă.

Citeste si:
Abatorul Periș preia trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira
Abatorul Periș preia trei unități regionale de procesare și comercializare a cărnii deținute de antreprenorul Alin Zamfira

Prin integrarea activităților subsidiarelor sale, Cathedral Distribution SRL și Policalita SRL, Grupul oferă consumatorilor români produse de carne fierte, afumate și crud-uscate, cu specific tradițional de calitate.

Almado Total Distribution SRL este specializată în comerțul cu amănuntul al produselor de carne, societatea operând o rețea de 12 magazine specializate în județele Buzău, Vrancea și Bacău. Pe parcusul anului 2024, Grupul are în vedere transferul rețelei de 20 de magazine de carne sub marca "Periș" către Almado.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Bogdan Magheru, numit în funcția de director general al Abatorului Periș