Lectură de 0 minute

07 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Campania Black Friday JYSK are loc între 9 și 19 noiembrie 2023, aceasta incluzând atât cele 137 de magazine JYSK din România cât și magazinul online, JYSK.ro.

Sursa foto: jysk

Astfel, retailerul anunță că peste 1000 de articole au reduceri cu ocazia acestei campanii, printre acestea numărându-se o selecție de mobilier de interior, saltele, plăpumi, perne, decorațiuni și textile pentru casă.

Reducerile ajung până la 70% la produse din categoriile perne din spumă, prosoape, saltele și saltele superioare, plăpumi și draperii.

De asemenea, la achiziționarea a minim două produse din campania Black Friday din magazinele fizice, clienții vor primi reducere de 25% la colecția de elfi de Crăciun și luminițe de Crăciun.

Printre produsele cu cele mai mari reduceri, care vor avea un preț cu 70% mai mic, se numără salteaua din spumă GOLD F140, salteaua PLUS T50, plapuma și perna VEOFJELLET, perna deco LOTUS și draperiile AMUNGEN.

Pentru mai multe produse incluse în oferta de Black Friday JYSK, clienții pot consulta catalogul retailerului.

Citeste si:
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii
Primark dă startul campaniei masive de reduceri la hainele pentru copii

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la JYSK: Ce reduceri a pregătit retailerul la colecția de decorațiuni pentru Crăciun