Lectură de 2 minute

22 Sep 2023 - Știri și Noutăți

Schimbări la vârful JYSK România: Cine este noul HR Manager

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

Începând cu luna septembrie 2023, JYSK România are un nou HR Manager, Johanna Chivaran. Johanna preia rolul de la Simona Carp, care a devenit Head of HR pentru JYSK România, Bulgaria și Turcia. 

Sursa foto: Jysk

Ca HR Manager JYSK România, Johanna Chivaran va fi responsabilă de toate ariile de HR din companie, precum recrutare, training, managementul performanței, Employer Branding. De asemenea, va asigura implementarea tuturor politicilor de HR la nivel de țară.

Johanna face acum parte din Country Management Team, iar rolul său va fi și de Business Partner pentru echipa de management, pe care o va sprijini în toate ariile organizaționale – cu un puternic focus asupra echipei și dezvoltării membrilor acesteia.

Cu o experiență de peste 16 ani în HR, Johanna Chivaran s-a alăturat JYSK România în anul 2020, ca HR Business Partner. Anterior, a lucrat ca HR Manager în industria HoReCa și în industria producției de alimente.

Cei trei ani petrecuți în compania JYSK au ajutat-o să se dezvolte și să învețe lucruri noi. Deși venea deja cu o lungă experiență în HR, Johanna a întâlnit multe procese noi, unele similare cu cele pe care le cunoștea, însă cu alte particularități, altele complet noi.

Simona Carp a devenit Head of HR.

Până să îi predea ștafeta Johannei Chivaran, Simona Carp a condus activitățile departamentului de resurse umane din România și Bulgaria în ultimii 9 ani, ca HR Manager. Odată cu deschiderea JYSK în Turcia, țară de care este responsabilă echipa de management din România, Simona Carp a devenit Head of HR.

Lunile care au precedat schimbarea au reprezentat o perioadă de tranziție, în care a fost pus la punct modul de lucru și a avut loc predarea efectivă a atribuțiilor către noul HR
Manager.

Un avantaj în tranziția rapidă a fost fapul că, din rolul avut în JYSK până acum, HR Business Partner, Johanna Chivaran a fost implicată de la început în toate procesele și proiectele de HR, dar la nivelul unei singure regiuni. Acum, rolul său este extins la nivel de țară.

Citeste si:
Scandinavii de la JYSK au atins borna de 142 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate
Scandinavii de la JYSK au atins borna de 142 de magazine în România. În ce oraș va fi inaugurată noua unitate

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Schimbări la vârful JYSK România: Cine este noul HR Manager