Lectură de 4 minute

06 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday la eMAG: Ce oferte pune la bătaie retailerul anul acesta

Redacția Retail.ro

Abonează-te pe  

eMAG Black Friday 2023 este organizat anul acesta pe 10 noiembrie. Vă prezentăm mai jos informații despre ediția de anul acesta a Black Friday la eMAG, precum și produsele speciale pe care retailerul le are în campanie. 

Sursa foto: eMAG

Pentru ediția 13 a Black Friday, ziua cu cele mai multe reduceri din an, valoarea reducerilor pe care eMAG le-a pregătit se ridică la peste 390 de milioane de lei, la cel mai mic preț din ultimele 30 de zile, iar 71% dintre oferte sunt la cel mai bun preț din 2023.

Anul acesta, intenția de cumpărare a consumatorilor de Black Friday se situează la 57%, în creștere față de anul trecut. Categoriile de produse pe care intenționează să le cumpere sunt televizoare (37%), produsele electrocasnice mici (37%)​, haine (27%), telefoane mobile (24%) sau frigidere (22%​), potrivit unui studiu Kantar România, iar oferta eMAG ține cont de dorințele lor. Bugetul pe care consumatorii și l-au planificat cu ocazia Black Friday a crescut și el de la an la an, ridicându-se, în medie, la 2.855 lei, cu 11% mai mult decât în 2022, potrivit aceluiași studiu.

Pentru ediția din acest an, eMAG estimează vânzări de 680 de milioane de lei, în creștere cu 36 de milioane de lei față de anul trecut.

2,8 milioane de oferte, reduceri de peste 390 de milioane de lei

De Black Friday, pe 10 noiembrie, clienții eMAG au la dispoziție o gamă variată de produse:

• 2 milioane de produse cosmetice și de îngrijire personală
• 300.000 de electrocasnice mici
• 80.000 de televizoare
• 250.000 de smartphone-uri și gadgeturi
• 80.000 de laptopuri și echipamente IT
• 80.000 de frigidere și mașini de spălat
• 500.000 de produse fashion
• 500.000 de produse pentru casă și grădină

Produse speciale:

• Peste 5.000 de vouchere de avion cu reducere de până la 50%
• Până la 50% reducere la pachete de înfrumusețare (botox, remodelare corporală, epilare definitivă)
• Până la 60% reducere la 39.000 nopți de cazare în România
• Peste 10 kg de aur
• 131 mărci auto-moto, 100 mărci de mașini, 27 mărci de motociclete, dar și scutere, ATV, Jetski, barcă cu motor
• Peste 100 de tone de carne de porc și mezeluri
• Ceasuri și bijuterii de lux

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare

Livrarea comenzilor de Black Friday până pe 24 noiembrie

De asemenea, cu ajutorul infrastructurii easybox dezvoltate de Sameday, care a ajuns la peste 3.900 de unități și a firmelor de curierat, eMAG este pregătit să asigure livrarea tuturor comenzilor până pe 24 noiembrie.

Soluții de plată flexibile

Anul acesta, peste 2 milioane de clienți eligibili, dublu față de anul trecut, au la dispoziție soluții de plată flexibile și pot achita în patru rate prin contul eMAG/My Wallet, fără dobândă și fără comision, ​produsele pe care le achiziționează în ziua de Black Friday.

De asemenea, toți clienții eMAG au la dispoziție soluții de finanțare cu până la 48 de rate fără dobândă prin cardurile bancare.

Abonament gratuit la livrări nelimitate în patru aplicații

În ziua de Black Friday, pentru a le da clienților posibilitatea de a se bucura de oferte fără grija costului de transport, eMAG oferă patru vouchere în valoare de 25 de lei în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful celor care cumpără un abonament Genius, iar oferta este valabilă și pentru clienții care doresc să își reînnoiască abonamentul. Astfel costul abonamentului pe un an de zile este zero.

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil. Cu ajutorul eMAG Marketplace, antreprenorii români care vând pe platformă au la dispoziție de programe și instrumente care îi ajută să își scaleze business-ul în Europa Centrală și de Est: eMAG Ads, cross-border, Fulfilment, aplicația mobilă sau campaniile desfășurate pe platformă sunt doar câteva dintre acestea.

Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday la eMAG: Ce oferte pune la bătaie retailerul anul acesta