Lectură de 2 minute

10 Nov 2023 - Știri și Noutăți

Black Friday 2023 la eMAG| 3 ore de reduceri: încă 2 mașini vândute și peste 2.000 de grame de aur cumpărate de români

Cristina Marin

Abonează-te pe  

Black Friday 2023 la eMAG a început la 7:16 în această dimineață, primele aproape 3 ore de oferte generând vânzări de peste 400 de milioane de lei. 

Sursa foto: eMAG

Românii se înghesuie în continuare la vacanțe, numărul nopților de cazare vândute trecând de pragul de 800.

În plus, numărul autoturismelor achiziționate urcă la 11, iar carnea de porc rămâne și ea în top, ajungând la peste 14.000 de kilograme vândute. Totodată, gramele de aur își mențin greutatea, iar comenzile sar de borna de 2.000.

Față de ora 9:00, vânzările pe eMAG aproape s-au dublat, depășind pragul de 400 de milioane de lei.

De asemenea, o altă categorie de produse care a înregistrat o creștere substanțială este cea de Sănătate și Frumusețe.

Nu în ultimul rând, cele mai multe comenzi au fost solicitate în easybox-uri.

Înființată în 2001, eMAG este un pionier al pieţei de comerţ online care a dezvoltat un ecosistem regional bazat pe tehnologie, în România, Ungaria și Bulgaria cu obiectivul de a ajuta clienții din întreaga regiune să economisească timp și bani. Cu o gamă de produse în continuă creștere pe care le pune la dispoziția clienților împreună cu partenerii din Marketplace, eMAG este locul unde oricine poate căuta și comanda orice, oricând și oriunde. Clienții din România ai platformei beneficiază de servicii cu valoare adăugată, cum ar fi aplicația mobilă, livrare rapidă la easybox, abonamentul cu livrare gratuită Genius în patru aplicații de comerț electronic (eMAG, Tazz, Fashion Days, Freshful), 30 de zile timp de retur, rambursare rapidă prin Instant Money Back, deschiderea pachetului la livrare, servicii flexibile de plată din contul eMAG/MyWallet, și aplicația de mobil.

Citeste si:
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Fornetti s-a alăturat Munch, aplicația care a salvat aproape 380 de kilograme de mâncare în prima lună de la lansare
Retail.ro /  Retail.ro /  Știri și Noutăți /  Black Friday 2023 la eMAG| 3 ore de reduceri: încă 2 mașini vândute și peste 2.000 de grame de aur cumpărate de români